Julia blekte tänderna hemma med The White One tandblekningspenna

Espresso, bjudmiddagar och vinprovningar – Det perfekta receptet för missfärgade tänder

Det goda livet kan ibland bli… Gult och missfärgat – The White Ones tandblekning hjälpte Julia att ställa situationen till rätta.

Julia Uskova flyttade till Sverige från Tjeckien 2005 som tolk. Utbudet på den svenska arbetsmarknaden som tolk var stor och det gick fort för Julia att komma in i Stockholms graciösa restaurang och uteliv. Men som mycket här i livet hade även det en baksida, vilket var missfärgade tänder.

Fina restauranger på de rätta adresserna, klubbar och serveringar blev vardagsmat. För Julia var jetset-livet enkelt. Men som mycket i livet hade även det glassiga livet en baksida.

– För ett ungefär en månad sen gick det upp för mig att mina tänder inte var lika vita som jag mindes dem. Jag visste att denna dagen skulle komma, jag har levt över mina tänders kredit och diskuterade för några år sedan med tandläkaren vad det skulle kosta att bleka tänderna. Det skulle kosta ett par tusen, vilket jag inte tyckte var speciellt billigt. Vi skulle gjuta en form och så skulle jag göra hela tandblekningen hemma. Så, det blev inte aktuellt.

Istället för att gå tillbaka till tandläkaren fick Julia höra om The White Ones tandblekningspenna från en väninna.

– Jag hade bjudit över en kompis för att göra sig i ordning hemma hos mig när hon tog upp något som såg ut som ett läppstift. Stiftet påminde mer om en en white-boardpenna än ett läppstift, men designen var densamma. Jag googlade på The White One och kom in på Vita Tandens test av tandblekning, där jag kunde läsa mer om hur det fungerar att bleka tänderna hemma.

Julia valde mellan de olika metoderna att bleka tänderna, men fastnade för tandblekningspennan.

– Att bleka tänderna hemma med pennan verkade himla smidigt, så jag gick på den. Jag fick det förklarat av väninnan att det var som att måla naglarna. Och det har jag ju gjort ett par gånger. En till två gånger om dagen, sedan är det klart och resultatet visas direkt.

blek tändern white one

Det goda livet tog ut sin rätt på Julias tänder – Men hon slog tillbaka med The White Ones tandblekning.

”Att bleka tänderna är lika naturligt som att sminka sig”

– Ja jag måste faktiskt hålla med om det. Nu när jag tänker tillbaka så är det väldigt konstigt att jag inte blekt tänderna innan. Jag kunde lägga flera timmar på att göra mig snygg inför en kväll och så var det fortfarande den lilla (stora?) detaljen tänderna som fattades. Nu bleker jag tänderna hemma, på jobbet eller provrummet på Schuterman – The White Ones tandblekningspenna är perfekt för mig som lever ett hektiskt liv och alltid är på språng.

Kommentera gärna

Leave a reply

Vita Tanden