Beconfident

Starkit från 449 kr

Starkit från 449 kr
96.25

Resultat

10/10

  Formula

  10/10

   Utbud

   9/10

    Pris

    10/10

     Kortfattat

     • Peroxidfri
     • Nöjd-kund garanti
     • 30 minuters behandling
     • Gratis frakt
     • Rabattkod

     Kontakt

     Beconfidents Naturliga Tandblekning

     En nöjd-kund garanti och ett snyggt vitt resultat ger Beconfident förstaplatsen i 2017’s vårupplaga av tandblekning. Med naturliga ingredienser och gratis tandblekningspenna får man mycket för pengarna.

     Beconfident är specialister på munvård och säljer flera intressanta tandblekningsprodukter. Nedan kan du läsa Vita Tandens recension av Beconfidents tandblekning.

     Vilken tandblekning passar mig?

     Beconfidents Premium Kit med extra kraftig tandblekning och polerande tandgloss för 699 kr

      

     Startkit vs. penna?

     Ett startkit passar dig som inte blekt tänderna innan. Du värmer en plastskena i kokande vatten som sedan formgjuts efter din mun. Tandblekningen kommer då åt att bleka både bakom, på och mellan tänderna. Beconfidents Startkit kostar 449 kr.

     En tandblekningspenna är bra för dig som redan har blekt tänderna innan. Den är liten och smidig att använda då man penslar på gelen och fungerar som ett nagellack. Därför bleker den bara där man applicerar den, men kan vara bra för att komplettera en äldre blekning. Beconfidents Tandblekningspenna kostar 259 kr.

      

     ..och vem bör använda tandgloss & tandkräm?

     Tandgloss från Beconfident som skyddar tänderna mot missfärgning efter en tandblekningsbehandling.

     Beconfident Tandgloss som finns i smakerna Cherry, Berry och mint.

      

     Beconfidents Tandgloss är en långsamt blekande tandkräm som lämnar en lackfilm på tänderna. En produkt vi rekommenderar till dig som redan blekt tänderna och vill ”fylla på” en tandblekning. Tandglossen fungerar som ett skyddande lack på tänderna mot missfärgningar på lång sikt. Beconfident Tandgloss kostar 189 kr.

     WhiteAmin är också en långsamt blekandande tandkräm och är full med vitaminer. Du får en vitaminboost varje morgon och kväll av vitaminerna A, B6, och C. WhiteAmin rekommenderar vi för dig som är extra mån om din munhygien och har ett par extra kronor på fickan. WhiteAmin kostar 199 kr.

      

     Resultat – före & efter bild

     Nedan kan du se resultatet efter att vi testade Beconfident Premium Kit för 669 kr. Ingen av oss snusar eller röker, däremot ett par koppar kaffe per dag och vin någon gång i veckan.

     Före & efter bild med Beconfidents Premium Kit

     Resultatet började visa sig efter femte blekningen. Beconfident rekommenderar att man sitter minst fem tillfällen eller tills önskat resultat. Instruktionerna säger att ett blektillfälle tar 30 minuter och kan upprepas två gånger om dagen.

     Hur fungerar det att bleka tänderna hemma?

     Själva blekningsmagin startar direkt när tandblekningen kommer i kontakt med tänderna. De aktiva ämnena i gelen tar bort missfärgningarna som sitter i tandbenet genom en oxidationsprocess. De missfärgade partiklarna som fastnat i tanden löses upp och blir sedan till saliv.

     Det är inte farligt att svälja tandblekningen, men inget vi heller rekommenderar, även om den smakar gott av mint.

     Hur känns det efter man blekt tänderna?

     Vi använde upp halva Premium Kittet vilket blev 12 stycken tillfällen. Under testperioden upplevde ingen av de två testpersonerna några ilningar eller obehag i tänderna. Upp till fyra timmar efter blekningen rekommenderar Beconfident att inte äta eller dricka något starkt färgat, typ kaffe, te eller rödvin.

     Av ren erfarenhet så vet vi att tänderna blir missfärgade igen. Om du vill behålla dina tänder lika fina som på vår bild bör du fylla på tandblekningen minst en gång per år.

     Beconfident Premium Kit

     Innehåll: Beconfidents patenterade Dual boost tandblekning för extra vita tänder, tandgloss + blekningspenna på köpte.

     699kr 933kr

     Gratis frakt & Nöjd-kund garanti

     Alla Beconfidents produkter levereras fraktfritt till din brevlåda nästa arbetsdag om du beställer innan klockan 15.00. Ångerrätten följer distansavtalslagen och är på 14 dagar.

     Beconfident erbjuder en Nöjd-kund garanti vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med resultatet. Chatten, telefon och mail står öppen vardagar 9-18.

     Beconfidents produkter säljs även på olika apotek, men då med 15-20% påslag. Bäst pris hittar man på deras egna webbshop.

     Unik rabattkod för Vita Tanden

     10% rabattkod på hela köpet när du använder Vita Tandens rabattkod. Klistra in den i kassan när du checkar ut.

     10% rabatt
     vitatanden10

     Betalning

     Beconfident är certifierade med Trygg E-handel vars syfte är att hjälpa konsumenter när vi handlar på nätet. Det är endast seriösa E-handlare som är anslutna till Svensk Handel som har rätt till certifieringen.

     Beconfident har flera betallösningar som funkar bra i mobilen och alla personuppgifter är sparade enligt svensk lag.

     • PayPal
     • VISA & MasterCard
     • Klarna Delbetalning

     Sammanfattning av Beconfident

     Om du har missfärgade tänder och inte blekt dem innan så rekommenderar vi att du börjar med Beconfidents Premium Kit. Det innehåller en extra kraftig tandblekning samt ett tandgloss på köpet. Att borsta tänderna med tandgloss innan en utekväll är snyggt för både män och kvinnor.

     Det känns tryggt att det Beconfident är ett svenskt företag med garantier och använt djurtester. Om du mot all förmådan inte är nöjd kan du lämna tillbaka kostnadsfritt.

     Vi har inget mer att säga än tummen upp för Beonfident och deras Premium Kit. Med vår rabattkod betalar du endast 569 kr och får mycket tandblekning för pengarna!

     Beconfident Premium Kit

     Innehåll: Beconfidents patenterade Dual boost tandblekning för extra vita tänder, tandgloss + blekningspenna på köpte.

     699kr 933kr
     Unik rabattkod för Vita Tanden

     10% rabattkod på hela köpet när du använder Vita Tandens rabattkod. Klistra in den i kassan när du checkar ut.

     10% rabatt
     vitatanden10

     betalning tandblekning

     Vita Tanden