Confidentsmile Tandblekning

Betyg

kr449
Betyg
10

Resultat

10/10

  Formula

  10/10

   Kundservice

   10/10

    Frakt & Betalning

    10/10

     Kortfattat

     • Billigaste tandblekningen
     • Garanterat resultat
     • Gratis frakt
     • Inga biverkningar

     Kontakt

     • www.confidentsmile.nu
     • +46 90 13 20 87
     • [email protected]

     Test av Confidentsmile

     Confidentsmile är ett svenskt företag som har sålt över 1 miljon tandblekningar med garanterat vitt resultat. De har flera intressanta samarbeten med kända bloggare som Swealife och bloggnätverket Vimedbarn.se. Under 2015 utförde Confidentsmile ett test på över 100 personer som fick recensera deras tandblekning och fick genomsnittsbetyget 4,6 av 5.

     Confidentsmiles tandblekning ger samma professionella resultat som hos tandläkaren och är den billigaste tandblekningen vi har recenserat på Vita Tanden. Confidentsmile har såväl 100% nöjd kund garanti som bästa pris garanti – du kan därför vara helt säker på att du kommer få vita tänder snabbt, säkert och effektivt med Confidentsmile!

     Produkter & Pris

     Tandblekningen är helt naturlig och innehåller inga peroxider. Det innebär också att man inte får några biverkningar som ilningar eller ont i tandköttet. Produkten är framtagen i Sverige och har funnits sedan 2007 och säljs av tandläkare, skönhetskliniker och på nätet. Confidentsmile har två olika typer av tandblekningar samt en LED-lampa:

     • Startkit med bettskena inklusive en extra blekgel 449 kr – Ger upp till 10 nyanser vitare tänder
     • Tandblekningspenna för 179kr – Billigaste tandblekningspennan i Sverige
     • LED-lampa 299kr – Accelerar och förbättrar tandblekningen
     confidentsmile-tandblekning-test

     Allt som behövs för att ge ett skinande vitt leende!

     Tandblekningspenna eller startkit – vad ska jag välja?

     Ett startkit med bettskena är perfekt för dig som inte blekt tänderna innan. Med en specialformad skena för tänderna så kommer tandblekningen åt runt, bakom och på tänderna. En tandblekningspenna däremot penslar du specifikt på de tänderna du vill bleka, precis som ett nagellack. En penna är därför bättre för dig som redan har blekt tänderna och vill fräscha upp en befintlig blekning.

     Startkit inklusive extra gel

     Köp ett Confidentsmiles startkit idag och få med en extra tub med tandbleknignsgel!

     449kr + xtra tub 599 kr
     Tandblekningspenna nedsatt 65%!

     Supererbjudande på Confidentsmiles tandblekningspenna - nedsatt 65%, spara 320 kronor!

     179kr 499kr

     Confidentsmile LED-lampa

     LED-lampan är ett extra tillval för dig som verkligen vill uppnå ett bländande Hollywoodleende. Lampan har ett UV-ljus används normalt av tandläkare och gör blekningen effektivare och snabbare.

     LED-lampa nedsatt 200kr!

     Confidentsmile har nu ett begränsat erbjudande på sin effektiva LED-lampa för bara 299kr - spara 200kr!

     299kr 499kr

     Bäst Pris

     Bäst pris på produkterna får man genom att beställa dem genom Confidentsmiles hemsida och skippa alla mellanhänder. Confidentsmile har ofta prisvärda kampanjer och ofta i samband med att de gör TV-reklam. Det går även att köpa produkterna hos utvalda tandläkare och hos vissa svenska skönhetskliniker, men då till ett något högre pris.

     Resultat & Omdömen

     Confidentsmiles tandblekning ger resultat redan efter första blekningen! Däremot rekommenderar de att man bleker minst sju gånger för optimalt resultat, eller tills man är nöjd. Till tandblekningen ingår det en tandnyanskarta som används för att mäta hur resultatet efter varje blekning. Startkittet ger exempelvis upp till 10 nyanser vitare tänder och du behöver bara bleka 20-30 minuter per gång.

     Test och omdömen av Confidentsmiles tandblekning - ger ett vitt resultat efter sju dagar!

     Confidentsmiles tandblekning som gör tänderna 10 nyanser vitare

     Det vita resultatet kommer förvåna dig samt din omgivning – man kan faktiskt inte riktigt tro att en tandblekning för några hundralappar kan ge så vita tänder. Confidentsmile garanterar ett lyckat resultat efter sju blekningar som håller nyansen  i 12 månader. Har du tandsmycken, fyllningar eller konstgjorda tänder så är det inga problem – gelen påverkar inte dessa.

     Estelle Berglin som bloggar på swealife.com har använt Confidentsmile med ett bländande resultat och spelat in en instruktionsvideo.

     Confidentsmiles hemsida kan man läsa recensioner av nöjda kunder som har blekt tänderna. Vi har publicerat ett par av dem under.

     Ja, det fungerade! Skillnaden i färg på mina tänder är enorm, jag är nöjd med resultatet Mina tänder blev märkbart ljusare på bara 2 timmar. – Erika
     Bästa tandblekningen jag har provat. Den fungerar som utlovat. – Anna
     Efter att ha läst recensioner på en blogg om era produkter beställde jag ett startkitt. Snabb leverans och mina tänder blev verkligen mycket vitare. Tack från en nöjd kund. – Elisabeth
     Har alltid varit skeptisk till tandblekning, men det var enkelt att bleka tänderna själv och jag märkte förbättring efter bara några dagar. Jag rekommenderar era produkter- Sara

     100% Nöjd Kund Garanti

     Confidentsmile har en 100% nöjd kund garanti vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med resultatet och du får pengarna tillbaka. Med andra ord garanterar de dig ett bländande vitt leende!

     Frakten är gratis och paketet levereras i brevlådan 1-2 arbetsdagar senare. Confidentsmile är certifierade med Trygg E-handel vilket bara seriösa E-handlare får och innebär bland annat att du har full rätt att reklamera dina varor. Det är smidigt att checka ut från butiken och du kan betala med VISA/MasterCard, Klarna eller delbetala tandblekningen. Confidentsmile lägger aldrig på några gömda avgifter – utan du betalar det priset som angivs.

     Alla produkter innefattar en svensk steg för steg guide hur du ska gå tillväga. Om några frågor kan du alltid kontakta Confidentsmile kundtjänst på telefon eller mail.

     Sammanfattning & Rekommendation

     Sammanfattningsvis så kan vi varmt rekommendera Confidentsmile att bleka tänderna med. Om du inte blekt tänderna innan så rekommenderar vi framförallt deras startkit med bettskena och gel. Med en mycket bra tandblekning till det bästa priset så garanterar de ett vitt leende med sin 100% nöjd kund garanti. Confidentsmile är en seriös försäljare av tandblekning som har gett tusentals svenskar vita tänder!

     Startkit inklusive extra gel

     Köp ett Confidentsmiles startkit idag och få med en extra tub med tandbleknignsgel!

     449 kr + xtra tub 599 kr
     Vita Tanden