Dentaworks Tandblekning

Betyg

Betyg
8.66

Produkt

9/10

  Formula

  9/10

   Garantier

   8/10

    Kundservice

    7/10

     Garantier

     10/10

      Kortfattat

      • Utlovat vitt resultat
      • Ej testad på djur
      • Nöjd kund garanti
      • Gratis frakt

      Kontakt

      • www.tandblekning.com
      • [email protected]
      • 08 – 525 08 730

       

      Vita Tanden tillsammans med Sofia testar och recenserar Dentaworks tandblekning

      Dentaworks är en svensk återförsäljare av tandblekningar hemma och har mer än 10 års erfarenhet av att sälja tandvårdsprodukter. Formulan de använder för att bleka tänderna är helt fri från kemiska ämnen och är helt naturlig.

      Dentaworks erbjuder två typer av tandblekning:

      Vita Tanden har låtit bloggaren Sofia 22, testa deras mest sålda tandblekning: Dentaworks startkit för 495kr

      Det är en komplett tandblekning för dig som har missfärgningar tänder orsakade av nikotin, kaffe eller andra starkt färgade drycker. Läs nedan och se före/efter bilder hur det gick för Sofia!

       


      Sofia testar Dentaworks

      Dag 1 – Jag behöver mitt kaffe men…

      Jag har länge tänkt på att bleka tänderna hemma, men aldrig riktigt kommit till skott. Mina tänder har successivt blivit mer gula då jag har svårt att överleva utan kaffe… Morgonen och på eftermiddagen så måste jag ha det, så är det bara. Jag röker inte, men ibland kan det bli ett glas rödvin eller två på helgen.

      Skenan som används för att hålla gelen på plats mot tänderna tyckte jag var enkel att forma. Den sänktes ner i varmt vatten och mjuknade snabbt för att sedan pressas mot tänderna och formas efter dess form.

      Förebild innan Dentaworks tandblekning - Bloggaren Sofia röker inte men dricker kaffe dagligen.

      Så här såg tänderna ut innan jag började bleka. Jag står i badrummet och har vanligt ljus. Efter första dagen så märkte jag ingen större skillnad, men i instruktionerna stod det att man skulle bleka två gånger per dag i en vecka.

      Dag 3

      Dag tre däremot började jag se en viss förbättring av nyansen på tänderna. Jag fick med en nyanskarta för att jämföra och det såg ut som jag gått upp två eller tre steg av 14 möjliga.

      Dag 5

      Nu började det verkligen hända grejer! Jag började på skalan 10, vilket jag skulle säga är rätt missfärgade tänder och nu hade jag gått upp fem steg och såg ännu mer skillnad sedan dag 3.

      Dag 7 – resultatet och före/efter bild

      Efter sju dagar hade tänderna blivit betydligt vitare!

      De blev inte för vita, tänk er typ hur vissa Hollywoodfruar kan se ut, utan mer diskret snyggt vita. Eftersom att jag blekte två gånger per dag x 7 så har jag fortfarande ungefär halva tuben kvar. Så om jag vill ha tänderna ännu vitare så finns det fortfarande mer, men jag är nöjd nu.

      Före och efter bild när Sofia blekt tänderna med Dentaworks.

      Summering

      För att summera så var det riktigt enkelt att bleka tänderna. Till en början var jag orolig att det skulle smaka illa eller ila i tänderna, vilket det inte gjorde.

      Gelen var smaksatt med mint och smakade helt okej. Resultatet blev precis så som jag hade hoppats på och då det fortfarande finns en del kvar så kan jag fortsätta bleka i framtiden.

      Rekommenderas starkt av mig, Sofia

      Dentaworks Startkit bleker tänderna på bara 7 dagar. Vitt resultat utlovas med deras Nöjd-Kund-Garanti!

      495kr

      Utbud av tandblekningar

      Startkit vs. tandblekningspenna – vad ska jag välja?

      Dentaworks tandblekningspenna  innehåller samma naturliga och ofarliga  tandblekningsgel som startkittet gör.

      Skillnaden mellan att använda en penna och startkit är att pennan bleker mycket mindre partier. Du penslar på de tänder som du vill bleka och fungerar ungefär som nagellack. En tandblekningspenna är därför bra att använda om du redan har blekt tänderna en gång innan och vill piffa till dem.

      Dentaworks tandblekningspenna är effektiv för dig som blekt tänderna innan. Vitt resultat utlovas Dentaworks deras Nöjd-Kund-Garanti och gratis frakt!

      395kr

      Dentaworks Startkit bleker tänderna på bara 7 dagar. Vitt resultat utlovas med Dentaworks Nöjd-Kund-Garanti och gratis frakt!

      495kr

      Gratis frakt

      Frakten är gratis och tar 1-2 dagar Paketet som innehåller din tandblekning är litet och får enkelt plats i brevlådan. Dentaworks har en tydlig FAQ-sektion där man hittar svar på olika frågor om resultat,

      Nöjd-Kund-Garanti

      Dentaworks får en guldstjärna i kanten för deras Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder att du som kund får pengarna tillbaka för produkten om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd.

      Vita Tandens slutsats & rekommendation av Dentaworks

      Dentaworks startkit gjorde ett enastående resultat på utlovad tid på bloggaren Sofia. Hon kände inte av några ilningar i tänderna och den var enkel att använda.

      Om du inte har blekt tänderna innan så är Dentaworks startkit ett mycket bra alternativ. Om du har blekt tänderna innan och vill enbart förbättra vissa punkter är deras tandblekningspenna även ett bra alternativ – båda innehåller samma naturliga gel!

      Dentaworks webbshop erbjuder allt som en modern butik ska erbjuda idag; gratis frakt, Nöjd-Kund-Garanti och enkla betalningar – samt se till att betala med VISA-kortet eller Trustly för att slippa fakturaavgiften.

      Dentaworks hemsida
      Vita Tanden