Dentway Tandblekning

Betyg

Betyg
9.8

produkt

10/10

  formula

  10/10

   utbud

   9/10

    kundservice

    10/10

     garantier

     10/10

      Kortfattat

      • Snabbt & vitt resultat
      • Ej testad på djur
      • Gratis frakt
      • Trygg E-handel

      Kontakt

      • www.dentway.se
      • [email protected]
      • Tel: 08-122 007 80
      • Vita Tandens rabattkod för 5% på hela beloppet: DENTWAY5YX

      Recension & test av Dentways tandblekning

      Dentway grundades 2005 och är ett av nordens största företag inom tandblekning och munvård. Deras största marknad är förutom Sverige även grannlandet Norge där Dentway har rungande positiva recensioner av Cosmopolitan och Tara, samt i Sverige av Café och Plaza. De har flera intressanta samarbeten med Pepsodent och SB12 som resulterat i en mycket effektiv formula med en fräsch smak av mint.

      Är du en person som inte överlever utan morgonkaffet, kvällstet i sängen eller de där glasen rödvin på helgen och fått missfärgade tänder, så bör du fortsätta läsa.

      Olika tandblekningar hos Dentway

      Alla Dentways tandblekningar är fria från peroxider och har en pH-neutral formula. Produkterna är kliniskt testade vilket garanterar att de ger ett vitt resultat. Dentway har en 100% nöjd-kund-garanti vilket innebär att du kan skicka tillbaka produkterna kostnadsfritt om du inte är nöjd och fått vitare tänder.

      Utbudet hos Dentway är följande:

      • Tandblekning – Startkit och White Stripes

      • Tandkrämer – Blekande tandkrämer

      • Andedräkt – Tuggummin & munskölj

      • Elektriska tandborstar

      Startkit vs. Whitening Stripes – Vad ska jag välja?

      Har du inte bleka tänderna innan?

      Då rekommenderar vi Dentway Startkit – Ett startkit är enkelt att använda, kladdfritt och bleker tänderna jämt. Du fyller två tandskenor med blekningsmedel och har de i munnen 30-60 minuter. Medlet kommer effektivt åt tänderna ovanifrån, bakom och mellan.

      Har du blekt tänderna förut?

      Då rekommenderar vi Whitening Stripes – Tandblekningen kommer i form av remsor som tejpas på tänderna och bleker endast där den sitter klistrad. White Stripes har en mer koncentrerad formula än Startkittet och är därför ett bra komplement när man redan har blekt tänderna grundligt innan..

      Bilder på före & efter startkit

      Resultatet av att använt Dentways Startkit - läs hela recensionen här.

      På denna bild använde vi Dentways Startkit under åtta dagar och fick betydligt vitare tänder.

       

      resultat av dentway tandblekning

      Även på denna bild fick testpersonen använda sig av Dentways Startkit i åtta dagar.

       

      Dentways populäraste tandblekning nedsatt 50% - spara 400 kr + 5% rabattkod

      Dentways startkit med bettskena och blekningsgel tar effektivt bort missfärgningar och gör tänderna vita. Nedsatt från 895 kr till 495 kr och gratis frakt! Klicka på rabattkoden för att kopiera den.

      495 kr 895 kr
      DENTWAY5YX

      Gratis frakt, garanti & betalning

      Frakten är gratis och tar en arbetsdag om det beställs innan 15.00. Paketet som kommer hem till dig får plats i brevlådan.

      Dentway har en Nöjd-Kund-Garanti vilket betyder att du kan skicka tillbaka tandblekningen om du inte är nöjd.

      Dentway är certifierade med Trygg E-handel, vilket innebär att du köper av en E-handlare ansluten till Svensk Handel och att du har full ångerrätt. Dentway har en mobilanpassad utchecking för dina varor:

      • VISA & MasterCard

      • Klarna delbetalning

      • Pappersfaktura

      Kostnadsfri rådgivning

      Kundtjänsten hos Dentway innefattar mail, telefon och en dedikerad tandhygienist som svarar på dina frågor. Vi valde att testa Dentways kostnadsfria rådgivning och kom i kontakt med trevliga Madeleine. Vi förklarade att vi var oroliga inför vår första tandblekning och behövde lite hjälp och ett par uppmuntrande ord.

      På fem minuter hade den hjälpsamma Madeleine på ett begripligt sätt berättat att vi inte hade något att oroa oss över. Vi möttes inte av en hetsig säljare, utan en trevlig tandhygienist som verkade kunnig och saklig.

      Sammanfattning av Dentway

      Sammanfattningsvis är Dentway en mycket bra butik för att köpa tandblekning. Ett stort utbud av tandblekningar med en naturlig formula. Gratis frakt uppbackat med Nöjd-Kund-Garanti gör att Dentway blir nätets bästa tandblekning 2016!

      Senaste rabattkod & erbjudanden

      Dentway har ofta bra erbjudanden på sina tandblekningar. Vita Tanden har en exklusiv rabattkod på 5% av hela beloppet när du checkar ut i kassan. Deras stora kampanj på 50% reducerat pris har ett bäst-före-datum, medan vår exklusiva rabattkod på ytterligare 5% är för alltid. Så passa på nu!

      Kopiera följande rabattkod och använd när du checkar ut:

      DENTWAY5YX

      Dentways populäraste tandblekning nedsatt 50% - spara 400 kr + 5% rabattkod

      Dentways startkit med bettskena och blekningsgel tar effektivt bort missfärgningar och gör tänderna vita. Nedsatt från 895 kr till 495 kr och gratis frakt! Klicka på rabattkoden för att kopiera den.

      495 kr 895 kr
      DENTWAY5YX
      Vita Tanden