Test & recension av Swiss Clinic

Swiss Clinic

Swiss Clinic
85

Resultat

10/10

  Garantier

  8/10

   Enkelhet

   8/10

    Frakt & Betalning

    9/10

     Utbud

     8/10

      Kortfattat

      • Snyggt vitt resultat
      • Peroxidfri
      • Inga djurtest
      • Gratis frakt

      Kontakt

      Vita Tanden testar Swiss Clinics tandblekning

      Swiss Clinic har blekt missfärgade tandrader till vita leenden sedan 2011. Tandblekningen  är framtagen och utvecklad av tandläkare i Schweiz och följer alla regler för tandblekning i EU. Ingen av Swiss tandblekningsprodukter innehåller det förbjudna ämnet väteperoxid. Nedan presenterar vi Swiss Clinics olika produkter och låter bloggaren Gaudelope testa Swiss Whitening.

      Swiss Whitening & Swiss Whitening Pen

      Vad är en tandblekningspenna

      Swiss Whitening Pen

      Swiss Clinics produktserie består av två olika metoder av tandblekning – bettskener där man applicerar tandblekningsgel och tandblekningspennor där man penslar gelet. Varje behandling tar mellan 30-60 minuter.

      • Swiss Whitening 590 kr – Swiss Whitening är den vanligaste tandblekningen. Tre tandskenor, 10 ml tandblekningsgel och en förvaringsbox för skenorna. Snabbt och långvarigt resultat.
      • Swiss Whitening Pen 395 kr – En tandblekningspenna som ger resultat mycket snabbt. Perfekt för dig som vill putsa till leende lite extra inför speciella tillfällen.
      • Swiss Beauty Kit 1199 kr – Ett specialerbjudande innehållandes Swiss Whitening tandblekning och det populära ögonfransserumet Swiss Lashes. Ett mycket bra pris för två effektiva produkter (värt 1585 kr).

      Bloggaren Guadelope testar Swiss Whitening

      Vi lät DJn och musikbloggaren Guadelope Molina testa Swiss Whitening. När Guadelope inte producerar musik är hon troligtvis i gymmet – hon är en stor träningsentusiast och har många vänner som har blekt tänderna innan. Guadelope besökte tandläkaren för cirka ett år sen och har inga synliga lagningar.

      När jag blev tillfrågad att testa Swiss Whitening tvekade jag aldrig – jag har sedan innan använt Swiss Clincs Skinroller för mina pubertala problem och var mycket nöjd med resultatet, säger Guadelope. Att bleka tänderna hade jag tänkt på länge men aldrig slagit slag i saken, fortsätter hon.

      Swiss Whitening Kit gör dina tänder vitare på bara sju dagar. Vi har testat det på Vita Tanden!

      Swiss Whitening

      Paketet innehöll utöver tandblekningen även instruktioner på svenska. Genom att koka upp vatten och snabbt sänka ner bettskenan kunde jag enkelt forma den i munnen. Första blekningen sattes igång med stor förväntan. Skulle det svida, ila eller kladda?

      Efter ett avsnitt av Orange Is The New Black kände jag inte det minsta obehag, men kunde inte heller se något resultat, berättar Guadelope.

      Varken storrökare eller kaffedrickare

      Jag har aldrig rökt och dricker endast någon kaffe i veckan, men tänderna har ändå tappat lite av sin lyster. Syftet att bleka tänderna är inte att tänderna ska vara en del av de blinkande inredningen när jag dj:ar. Jag vill nå en lagom diskret vitnyans som varar länge, säger Guadelope.

      Vid blekningstillfälle tre och fyra började det verkligen hända grejer. Vid tillfälle tre märkte jag att nyansen på tänderna gått mot en vitare. Efter blekning fyra kunde jag även se missfärgningarna runt tänderna börja blekna, fortsätter Gaudelope.

      Resultatet av Swiss Whitening

      Efter två avsnitt av Orange Is The New Black samt ett par blogginlägg senare kände jag mig nöjd. Allt som allt tog det mig fem blekningar på åtta dagar. Jag råkade fuska lite under några stressiga dagar, men tyckte det funkade riktigt bra ändå. Jag har fått betydligt vitare tänder och dessutom verkar jag ha majoriteten kvar av gelen. Det blir att spara på och användas vid ett senare tillfälle.

      shinewhite tandblekning före och efter

      Före/efter bild när Guadelope blekte tänderna med Swiss Clinic

      Swiss Whitening

      Köp Swiss Clinics tandblekning Swiss Whitening och få vitare tänder på sju dagar. En professionell säker tandblekning helt utan biverkningar.

      590 kr

       


       

      Recension av Swiss Clinic

      Swiss Clinic grundades 2011 och har sedan dess hjälpt närmare 300,000 nöjda kunder med både vitare tänder och bättre hud. Genom ett smart franchisesystem når Swiss ut till 11 länder i Europa och fortsätter att expandera. Swiss Clinics nyckel till framgång hos samtliga produkter är att de genomgår kliniska studier för att bevisa att de verkligen fungerar  – både för snabbt resultat och på lång sikt.

      På Swiss Clinics väldesignade sajt möts man av ett seriöst intryck. De skyltar tydligt med sina garantier, betalningsalternativ och kundrecensioner. Alla produkter har långa och tydliga instruktioner på svenska. Tandblekning hemma  är bara en del av hela deras sortiment, men har ändå bland marknadens största utbud av tandblekningar till ett riktigt bra pris.

      Utbud hos Swiss Clinic

      Swiss Clinic målsättning med sina tandblekningar är att ge kunden makt över sin egen skönhet och möjligheten att skapa resultat som varar länge. De försöker placera sig i segmentet mellan smink som är högst temporärt – till skönhetsingrepp som är permanenta. Inga av Swiss Clinics produkter testas på djur.

      Swiss Clinic får ett litet plus i kanten för sin Swiss Whitening Sensitive. En del personer har känsligare tänder och tandkött, vilket kan resultera i ilningar eller irritation – då är Swiss Whitening Sensitive perfekt. En skonsamma variant av tandblekning som inte innehåller lika koncentrerad mängd av blekningsmedel. Swiss Clinic är dessutom ensamma inom tandblekningsbranschen att garantera att blekningen håller i flera år.

      Garantier hos Swiss Clinic

      Swiss Clinics lyckade koncept med utveckling av produkter i Schweiz gör att de kan garantera sina kunder en resultatsgaranti – Swiss Quality. Är du inte nöjd med resultet av Swiss Whitening kan du returnera tandblekningen och bli fullt ersatt. Samtliga skönhetsprodukter är framtagna efter rådande EU-regler och har genomgått kliniska studier för att bevisa att de verkligen ger de resultat som är utlovade.Trygg e-handel logo vitatanden

      Något vi på Vita Tanden har poängterat flera gånger är vikten av en E-handels certifiering när man handlar på nätet. Som konsument behöver man ett pålitligt skydd om man anser sig vilseledd av marknadsföringen eller är missnöjd med produkten. Swiss Clinic är certifierade med Trygg E-handel vilket är Sveriges vanligaste konsumentskydd online. Swiss Clinic är certifierade sedan 2014 och har sedan dess inte fått ett endaste klagomål . Symbolen hittar du högst upp på sidan.

      Köp & betalning

      All frakt hos Swiss Clinic är gratis och man kan alltid luta sig tillbaka mot Trygg E-handel och distanshandelslagen. Alla varor beställda innan klockan 11.00 skickas samma dag med posten och levereras två till fyra dagar senare. Det finns en smart funktion där man kan registrera sig på Swiss Clinics hemsida. När du är inloggad kan du bevaka nya produkter, lämna omdömen och beställa presentkort.

      Swiss Clinic har flera olika betalningsalternativ och samarbetar med DIBS säkra betalningslösning. Alla transaktioner är krypterade för högsta säkerhet och inga uppgifter lämnas ut till tredje part. Du kan välja bland flera moderna alternativ:

      • Kortbetalning – Swiss Clinic accepterar de vanligaste debit och kreditkorten som Mastercard & VISA
      • Klarna Faktura – Delbetala fakturan upp till 24 månader
      • Paypal – Betala direkt med ditt Paypalkonto

      Swiss Clinic kundservice & ångerrätt

      Vi provade att kontakta Swiss Clinics kundservice för några frågor om tandblekning. Vi möttes av en telefonist som svarade trevligt på våra frågor om ilningar i tänderna och hur långvarigt resultatet skulle bli. Swiss har även en utförlig fråge/svar –sektion på sin hemsida – om man fortfarande har frågor kan man maila kundtjänsten med svar inom 24 timmar

      Eftersom alla köp lyder under distanshandelslagen har man alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller förutsatt att man skickar tillbaka produkten i ett oskadat skick och Swiss ersätter alla kostnader inklusive frakten.

      Summering av Swiss Clinic tandblekning

      Sammanfattningsvis får Swiss Clinic ett högt betyg – både för sin tandblekning och själva köpet. Swiss Whitening är en smidig och prisvärd tandblekning som garanterar bra resultat. En peroxidfri formula, långvariga resultat och bra konsumentskydd gör att Vita Tanden starkt rekommenderar Swiss Clinic för tandblekning hemma. Enkel användning av tandskenorna och svenska instruktioner

       

      Vita Tanden