Bäst I Test

Dentway – Testvinnare av bäst i test 2016

Vill du ha vitare tänder?

Det kan låta lite skrämmande att bleka tänderna själv. Man kan vara rädd att det ska ila eller vara svårt. Men så är inte fallet längre med en modern tandblekning. Om man skulle göra motsvarande behandling hos tandläkaren kostar det flera tusen kronor. Så varför inte passa på om botemedlet till missfärgade tänder finns ett knapptryck bort?

Vad orsakar missfärgningar?

Naturligtvis ska man bleka tänderna med sunt förnuft, precis som allt annat här i livet. Överdriven blekning kan leda till att tänderna blir onaturligt vita,. Men att göra rätt är inte svårt och du kommer få ett finare och vitare leende, särskilt om du dricker mycket kaffe, te eller röker.

Kaffe, te och rökning är de största bovarna och tenderar att missfärga tänderna mer eller mindre fort på olika människor. En korrekt använd hemmabehandling håller två till fyra år, innan man kan behöva bleka igen.

Innan man sätter igång med tandblekning bör man säkerställa att det inte finns några hål och att du är över 18 år så att tänderna har hunnit utvecklas ordentligt.

Tandblekning test

Om du ändå ska lägga ner lite tid tid på att göra sina tänder vitare själv, så bör man använda sig av den bästa produkten. Men vilket tandblekning är den bästa? Vi har jämfört de största företagen på den svenska marknaden idag. Vi har sedan korat en tandblekningskung som du kan läsa om nedan.

Dentway Startkit – NEDSATT 50%

En av de mest populära tandblekningarna hemma är Dentway. Deras succé med bra tandblekning fortsätter från föregående år när Dentway vann Amelias tandblekningstest och den studerande tandläkaren Johanna som testade Dentway, med mycket gott resultat.

Med Dentways tandblekning kommer du får alla pengarna tillbaka om du inte är nöjd genom deras ”Nöjd Kund-Garanti”. Deras tandblekningsformula är framtagen av specialister i Sverige och skapar inget obehag i mun eller tänder vid användning. Den är mycket enkelt att beställa och levereras inom 24 timmar med gratis frakt.

Dentway vann Vita Tandens bäst i test 2016

Dentways populäraste tandblekning nedsatt från 895kr till 495kr – Gratis frakt & leverans inom 24 timmar

Dentways verksamhet är inte bara i Sverige utan säljer dessutom tandblekningar till kliniker i hela Skandinavien och i Europa. Det är alltid bra att veta att det finns något mer bakom namnet än att det bara är ett postorderföretag. Allt detta innebär att vi kronar Dentway till vinnaren i vårt bäst i test!

Vi testade deras startkit som innehåller bettskenor som formas i vatten tillsammans med en spruta tandblekningsgel. Den är mycket enkelt att använda och gav resultat redan dag fyra. Man får med svenska instruktioner och det går snabbt att sätta igång!

Deras startkit för vitare tänder kostar 495 kr och du får det skickat hem till brevlådan med gratis frakt. Passa på att beställ nu då Dentway har nedsatt pris med 50% från 895 kr!

Dentway recension
Dentways populäraste tandblekning nedsatt 50% - Spara 400 kr
Dentways populäraste tandblekning nedsatt 50% - Spara 400 kr

Passa på nu att köpa Dentways startkit för 495 kr som vann Vita Tandens bäst i test 2016!

495 kr 895 kr
image
Behöver ingen rabattkod