Test & recension av Beconfident

Start Kit från 299 kr

9

Resultat

9.0/10

Formula

8.0/10

Utbud

9.0/10

Pris

10.0/10

Kortfattat

  • Bra resultat
  • Nöjd-Kund Garanti
  • Gratis frakt (fr. 500 kr)

Kontakt

Beconfident Tandblekning

Ett snyggt vitt resultat och en Nöjd-Kund Garanti ger Beconfident ett högt betyg i Vita Tandens test av tandblekning. Med naturliga ingredienser och en extra tandblekningspenna får du mycket för pengarna. Den innehåller inga peroxider och ger därför inga biverkningar eller obehag.

Nedan kan du läsa Vita Tandens recension av Beconfidents tandblekning och se före & efter bilder av Kristina som testat Beconfidents populäraste tandblekning Start Kit. Deras Start Kit har även tidigare fått 5 av 5 i betyg av Veckorevyn.

Vilken tandblekning passar mig?

gratis tandblekningspenna med beconfident

Beconfident har ett stående erbjudande där du får en gratis tandblekningspenna på alla orders över 200 kr.

Start Kit vs. tandblekningspenna?

Ett startkit passar dig som inte blekt tänderna innan. Du värmer en plastskena i kokande vatten som sedan formgjuts efter din mun. Tandblekningen kommer då åt att bleka både bakom, på och mellan tänderna. Beconfidents Start Kit kostar 299kr.

En tandblekningspenna är bra för dig som redan har blekt tänderna innan. Den är liten och smidig att använda då du penslar på gelén och fungerar precis som ett nagellack. Beconfidents Tandblekningspenna kostar 259 kr.

..och vem bör använda tandgloss & tandkräm?

Tandgloss från Beconfident som skyddar tänderna mot missfärgning efter en tandblekningsbehandling.

Beconfident Tandgloss som finns i smakerna Cherry, Berry och Mint.

Beconfidents Tandgloss är en långsamt blekande tandkräm som lämnar en lackfilm på tänderna. En produkt vi rekommenderar till dig som redan blekt tänderna och vill “fylla på” en tandblekning. Tandglossen fungerar som ett skyddande lack för tänderna mot missfärgningar på lång sikt. Beconfident Tandgloss kostar 189 kr.

WhiteAmin är också en långsamt blekande tandkräm och är full med vitaminer. Du får en vitaminboost varje morgon och kväll av vitaminerna A, B6, och C. WhiteAmin rekommenderar vi för dig som är extra mån om din munhygien och har ett par extra kronor på fickan. WhiteAmin kostar 199 kr.

Beconfident säljer även olika kombinationspaket av Start Kit + WhiteAmin/Tandgloss/andra tandvårdprodukter samt hudvårdsprodukter för reducerat pris som du hittar här.

Resultat och före & efter bilder från Kristina

Nedan kan du se resultatet efter att Kristina testade Beconfidents Start Kit. Hon snusar eller röker inte, däremot ett par koppar kaffe per dag och vin någon gång i veckan.

Resultatet började visa sig efter femte blekningen. Beconfident rekommenderar att du sitter minst fem tillfällen eller tills önskat resultat. De svenska instruktionerna säger att ett blektillfälle tar 15-30 minuter och kan upprepas två gånger om dagen.

Före & efter bild med Beconfidents Start Kit

Hur fungerar det att bleka tänderna hemma?

Själva blekningsmagin startar direkt när tandblekningen kommer i kontakt med tänderna. De aktiva ämnena i gelén tar bort missfärgningarna som sitter i tandbenet genom en oxidationsprocess. De missfärgade partiklarna som fastnat i tanden löses upp och blir sedan till saliv.

Vi använde upp halva Start Kitter vilket resulterade i 12 stycken tillfällen. Under testperioden upplevde Kristina inga obehag i tänderna. Upp till fyra timmar efter blekningen rekommenderar Beconfident att inte äta eller dricka något starkt färgat, typ kaffe, te eller rödvin.

Frakt & Nöjd-kund garanti

Beconfident erbjuder en Nöjd-kund garanti vilket innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med resultatet. Chatten, telefon och mail står öppen vardagar 9-18.

Frakten kostar 19 kr om du inte beställer över 500 kr – då är den gratis. Paketet levereras direkt till din brevlåda nästa arbetsdag om du beställer innan klockan 15.00. Ångerrätten med full återbetalning följer distansavtalslagen och är på 14 dagar. Beconfidents produkter säljs även på olika apotek, men då med 15-20% påslag. Bäst pris hittar du på deras egna webbshop.

Betalning

Beconfident är certifierade med Trygg E-handel vars syfte är att hjälpa konsumenter när vi handlar på nätet. Det är endast seriösa E-handlare som är anslutna till Svensk Handel som har rätt till certifieringen.

Beconfident har flera betallösningar som funkar bra i mobilen:

  • Amex
  • VISA & MasterCard
  • Klarna Delbetalning

Sammanfattning av Beconfident

Det känns tryggt att det Beconfident är ett svenskt företag med garantier och inte använt djurtester. Om du mot all förmodan inte är nöjd kan du lämna tillbaka dina produkter kostnadsfritt.

Om du har missfärgade tänder och inte blekt dem innan så rekommenderar vi att du börjar med Beconfidents Start Kit. Det kommer definitivt ta bort dina kaffefläckar samt räcker flera gånger. Dessutom får du en tandblekningspenna på köpet, så kan du göra dig lite extra snygg inför bröllop, avslutning eller dylikt.

Vi har inget mer att säga än tummen upp för Beconfident och deras Start Kit. Med vår rabattkod betalar du endast 404 kr och får mycket tandblekning för pengarna!betalning tandblekning

Logo