Confidentsmile Tandblekning

Billig tandblekning med effektiv LED lampa på köpet + rabattkod

8.5

Resultat

10.0/10

Formula

8.0/10

Kundservice

8.0/10

Frakt & betalning

8.0/10

Kortfattat

  • Bra resultat
  • LED lampa
  • Inga biverkningar
  • Nöjd Kund Garanti
  • Gratis frakt

Kontakt

Test av Confidentsmile

Confidentsmile är ett svenskt företag som har flera intressanta samarbeten med kända bloggare som Swealife och bloggnätverket Vimedbarn.se.

Tandblekningen smakar mint och ger ett bra vitt resultat, men är fortfarande bland de billigare alternativen vi testat och startar från 179 kr. Confidentsmile har 100% Nöjd Kund Garanti och du kan därför vara säker på köpa en billig, effektiv och enkel tandblekning för hemmabruk.

Vilka tandblekningar finns hos Confidentsmile.nu?

Alla Confidentsmiles tandblekningar är framtagna i Sverige och formulan är baserad på en naturlig oxidationsprocess utan några peroxider och ger därför inga biverkningar. Tandblekningen säljs på Confidentsmiles hemsida, tandspecialister samt skönhetskliniker.

  • Startkit med mintsmak 997 kr; Erbjudande med gratis LED-lampa
  • Tandblekningspenna för 179 kr
  • LED-lampa 299 kr; Snabbar upp och effektiviserar tandblekningen

Confidentsmile Startkit – Bettskena, nyanskena, dispenser för gelén och box för 997 kr + gratis LED-lampa.

Vad ska jag välja?

Ett startkit med bettskena är perfekt för dig som inte har blekt tänderna innan. Med en specialformad skena för tänderna så kommer tandblekningen åt runt, bakom och på tänderna.

En tandblekningspenna är bättre för dig som redan har blekt tänderna och vill fräscha upp en befintlig blekning.

Tidsbegränsat erbjudande REA 50%
Tidsbegränsat erbjudande REA 50%

Confidentsmiles Startkit med LED-lampa är nedsatt 50%, använd Vita Tandens exklusiva rabattkod för ytterligare 10% på hela beloppet. Klicka för att kopiera.

495kr 997kr
image
vitatanden
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
Rabattkod under mars
Rabattkod under mars

Köp Confidentsmiles 2ml tandblekningspenna för att fräscha upp en befintlig tandblekning till ett mycket bra pris. Exklusiv rabattkod för Vita Tanden på 10%!

249kr 499kr
image
vitatanden
Expired

Vad gör LED-lampan?

Lampan avger ett UV ljus på 460-480nm. Genom att lysa ocoh aktivera ämnena i gelén så snabbar den upp oxidationsprocessen som skapas när den kommer i kontakt med missfärgningarna, vilket slutligen blir till vatten.

Detta kanske upplevs tekniskt, men är i slutändan helt ofarligt om du använder lampan som de svenska instruktionerna säger.

Länk till LED-lampa för 299 kr.

Så hur blir resultatet?

Efter en till två blekningar kan man börja se resultat, men det största skillnaderna syns från fyra gånger och senare. Det ingår en nyanskarta som används för att mäta processen av varje blekning. Startkittet kan ge upp till 10 nyanser vitare tänder om man använder den effektiva LED-lampan korrekt.

Om man bleker för första gången rekommenderar Confidentsmile att man bleker minst sju gånger eller tills man är nöjd.

Test och omdömen av Confidentsmiles tandblekning - ger ett vitt resultat efter sju dagar!

Swealife visar upp resultatet efter hon blekt tänderna med Confidentsmile

 

100% Nöjd Kund Garanti

Confidentsmiles Nöjd Kund Garanti innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd med resultatet. Hemsidan är certifierad med Trygg E-handel vilket bara seriösa butiker har. Du har alltså full rätt att reklamera ditt köp.

Det är lite svårt att navigera på hemsidan med mobilen och fattas snabba betalningar som PayPal, men du kan fortfarande använda VISA/MasterCard eller Klarna för att slutföra ditt köp.

Frakten är gratis och paketet levereras i brevlådan 1-2 dagar senare och innefattar en steg för steg guide för att bleka tänderna.

Var hittar jag bäst pris?

Bäst pris får du av att beställa på Confidentsmiles hemsida med Vita Tandens länkar. Confidentsmile har ofta prisvärda kampanjer som Vi har tagit del av.

Sammanfattning & rekommendation

Om du inte blekt tänderna innan så rekommenderar vi starkt Confidentsmiles Starkit och du vara garanterad på att dina missfärgade tänder blir vita.

Med Confidentsmile Nöjd Kund Garanti och våra länkar kan du vara säker på att bleka tänderna hemma billigt, effektivt och enkelt.

Lycka till!

Confidentsmile rabattkod

Confidentsmile rabattkod 10%
Confidentsmile rabattkod 10%

Vita Tandens exklusiva rabattkod ger dig 10% på hela beloppet när du checkar ut i kassan. Funkar även i mobilen.

10% rabatt
image
vitatanden

Instruktionsvideo för Startkit

Estelle Berglin som bloggar på Swealife.com har spelat in en instruktionsvideo.