Dentasy tandblekningstest

Dentasy

7.2

Produkt

8.0/10

Formula

10.0/10

Utbud

4.0/10

kundservice

6.0/10

garantier

8.0/10

Kortfattat

  • Bra priserbjudanden
  • Fri från peroxider
  • Snabbt resultat
  • Trygg E-handel
  • Inga djurtest

Kontakt

  • Ingen telefonsupport

 

Dentasy har sagt upp sin verksamhet sedan augusti 2016. Om du har några frågor angående deras produkter, vänligen kontakta: [email protected]

Recension av Dentasy tandblekning

Dentasy startades 2013 och säger själva att kvalitet och kund alltid går före kvantitet. Det är fina ord – Men vi på Vita Tanden tänker testa sanningshalten!

I denna recension kommer vi ta temperaturen på Dentasys tandblekning, utbud och deras villkor. När vi recenserar de olika tandblekningarna utgår vi ifrån ett par kriterier som vi anser en seriös aktör bör inneha. Vi har under årens lopp sett ett par företag sälja tandblekningar som innehåller det förbjudna ämnet väteperoxider. Så var uppmärksam när du köper tandblekning på nätet.

Test av Dentasy E-handel

Ett bländande vitt leende och en ”100% nöjd-kund-garanti” är det första som slår oss när vi besöker på Dentasys hemsida.

Det är enkelt att navigera runt på sidan mellan produkter, vanliga frågor och kundtjänst. Dentasys hemsida lyckas bygga upp en röd tråd när det kommer till kundmedvetenhet och bemötande då sidan fortsätter leverera resultat när man surfar in på mobilen – 100% responsiv och passar i telefonen perfekt.

Ytterligare ett plus i kanten får Dentasy för sin peroxidfria formula. Läkemedelsverket tillsammans med nya EU-direktiv har reglerat användning av karbamidperoxid och väteperoxid. Bägge dessa peroxider gjorde att emaljen och tandköttet kunde skadas samt otäcka biverkningar som ilningar i tänderna. Dentasy använder sig av sin egen formula som är helt fri från peroxider.

Utbud hos Dentasy

dentasy tandblekningspenna recension

Tandblekningspenna från Dentasy 395kr

Utbudet hos Dentasys tandblekningsprodukter är standard jämförelsevis inom branschen.

Tandblekning startkit 399kr – Ett enkelt sätt att komma igång och bleka tänderna hemma. I detta kit ingår en tandskena, 12ml gel och instruktioner.

Tandblekningspenna 395kr – Snabbaste sättet att komma igång med tandblekning. Innehåller en penna/pensel och 2ml aktivt blekningsmedel.

Dentasy säljer större paket samt refill eller enbart tandskena. Vi vill dock slå ett slag i att man bör börja med ett startkit för tandblekning. Med startkittet så får du en jämn blekning i hela munnen och tar bort missfärgningar på tänderna.

Med en portabel tandblekningspenna blir det mycket dyrare och framförallt svårare att uppnå samma effekt som kittet. Det kan vara riktigt svårt att pensla långt in i munnen. Dock ger pennan snabbast resultat tidsmässigt. Så om du vill ha ett riktigt Hollywoodsmile rekommenderar vi att man köper både ett startkit och en penna för att komplettera upp.

Dentasy säljer även ett Tandblekning Startkit DUO för 599kr, nedsatt från 790kr. Köp ett till dig och dela med pojk/flickvännen eller kompisen hemma. Det är alltid roligare att bleka tänderna när man är två och kan mäta resultatet bättre.

dentasy tandblekning duo startkit

Specialpris på Dentasys Startkit Duo 599kr – spar 199kr

 

Betalning & certifieringar hos Dentasy

Alla betalningar är säkrade och krypterade med 128 bitar teknik från Payson, vilka är en känd och renommerad betallösning. Dentasy har även flera moderna betalningsalternativ:

  • VISA
  • Mastercard
  • Klarna faktura

betala för tandblekning hemma

Du kan alltid känna dig trygg när du handlar hos Dentasy som är certifierade med Trygg E-handel. Certifieringen innebär att Dentasy och deras butik kontinuerligt testas på en rad olika punkter. En mycket bra egenskap som visar att butiken är seriös. Plus i kanten för Dentasy!

Kundservice och leveransvillkor hos Dentasy

Vi provade att skicka ett mail till kundtjänsten på Dentasy. Vi tog skepnaden av en nervös kund som skulle bleka tänderna för första gången. Vi ställde ett par frågor om huruvida det var farligt, tillvägagångssät och om det fanns några garantier – Inom 24h hade vi fått ett trevligt och sanningsenligt svar.

All post skickas ut med posten kostnadsfritt och når oss kunder dagen efter om man beställer innan klockan 14. Sånt gillar vi på Vita Tanden.

Vita Tandens slutsats av Dentasy tandblekning

Sammanfattningsvis måste vi säga att Dentasy är en riktigt seriös aktör inom tandblekning. Dentasy bevisar att man inte behöver flera års erfarenhet i branschen för att leverera ett bra resultat, det räcker med att man gör jobbet grundligt.

De har ett stort utbud med moderna peroxidfria produkter, vilket är ett måste för att vi på Vita Tanden ens ska höja på ögonbrynet. Dentasy är även certifierade med Trygg E-handel vilket ytterligare adderar kredibilitet och samtidigt ger sina kunder gratisfrakt. Tandblekningen bleker enkelt bort kaffefläckar på tänderna, missfärgningar av te eller om du druckit för mycket rödvin.

Med andra ord – Dentasy har en riktigt bra tandblekning till ett riktigt bra pris om du vill få vita tänder hemma!