Dentaworks Tandblekning

Dentaworks Startkit

499 kr
8.8

Resultat

9.0/10

Formula

9.0/10

Garantier

9.0/10

Pris

8.0/10

Kortfattat

  • Utlovat vitt resultat
  • Ej testad på djur
  • Nöjd Kund Garanti
  • Spara 50 kr

Kontakt

Innan du får läsa om Sofias recension av Dentaworks vill vi hjälpa dig spara 50 kr.

Genom att skriva upp dig på Dentaworks nyhetsbrev får du en rabattkod på 50 kr skickad till din email. Gör det NU och gå sedan tillbaka för att läsa recensionen.

Vita Tanden har låtit bloggaren Sofia testa Dentaworks Startkit under sju dagar och sammanlagt 14 tillfällen. Dentaworks är en svensk återförsäljare av tandblekningar hemma och har mer än 10 års erfarenhet. Smaken är mint och tandblekningen orsakar inga biverkningar samt säljer följande förpackningar:

Dentaworks passar dig med missfärgningar av nikotin, kaffe eller andra starkt färgade drycker. Läs nedan och se före/efter bilder hur det gick för Sofia som testade Dentaworks Startkit!

dentaworks tandblekning

Dentaworks populäraste tandblekning som Sofia testade under 7 dagar.

 


 

Sofia testar Dentaworks Startkit

Dag 1 – Jag behöver mitt kaffe men…

Jag har länge tänkt på att bleka tänderna hemma, men aldrig riktigt kommit till skott. Mina tänder har successivt blivit mer gula då jag har svårt att överleva utan kaffe… Morgonen och på eftermiddagen så måste jag ha det, så är det bara. Jag röker inte, men ibland kan det bli ett glas rödvin eller två på helgen.

Så här såg tänderna ut innan jag började bleka. Jag står i badrummet och har vanligt ljus från IKEA takspottar.

 

Förebild innan Dentaworks tandblekning - Bloggaren Sofia röker inte men dricker kaffe dagligen.

Innan

Efter första dagen så märkte jag ingen större skillnad, men i instruktionerna stod det att man skulle bleka två gånger per dag i en vecka.

Skenan som används för att hålla gelen på plats mot tänderna tyckte jag var enkel att forma. Den sänktes ner i varmt vatten och mjuknade snabbt för att sedan pressas mot tänderna och formas efter dess form.

Dag 3

Dag tre däremot började jag se en viss förbättring av nyansen på tänderna. Jag fick med en nyanskarta för att jämföra och det såg ut som jag gått upp ett steg.

Dag 5

Nu började det verkligen hända grejer! Jag började på skalan 10, vilket jag skulle säga är rätt missfärgade tänder och nu hade jag gått upp fem steg utan några ilningar. Jag och brukar bleka direkt efter frukost 20 min och 40 min på kvällen medans jag ser på en serie.

Dag 7 – Vad blev resultatet?

Efter sju dagar hade tänderna blivit betydligt vitare!

De blev inte för vita, tänk er typ hur vissa Hollywoodfruar kan se ut, utan mer diskret snyggt vita. Jag blekte två gånger per dag i sju dagar. På fredagen och lördagen missade jag, men höll på två extra dagar istället.

Före och efter bild när Sofia blekt tänderna med Dentaworks.

Före & efter – 7 dagar senare hade jag fått klart vitare tänder.

Summering

För att summera så var det enkelt att bleka tänderna med Dentaworks Startkit. Till en början var jag orolig att det skulle ila i tänderna, vilket det inte gjorde.

Resultatet blev precis så som jag hade hoppats på och gelén var smaksatt med mint och smakade tuggummi. Jag kommer fortsätta använda tandblekningspennan inför speciella tillfällen som Nyår och födelsedagsfester. Ett perfekt kompliment för att bli snygg snabbt!

Lycka till!

Sofia

Dentaworks Startkit
Dentaworks Startkit

20 ml (räcker till 50 blekningar), svenska instruktioner, 3 tandskenor & tandnyanskarta.

371kr 495kr
image
Skriv upp på nyhetsbrevet


Startkit vs. tandblekningspenna – vad ska jag välja?

Skillnaden mellan att använda en penna och startkit är att pennan bleker mycket mindre partier. Du penslar på de tänder som du vill bleka och fungerar ungefär som nagellack. En tandblekningspenna är därför bra att använda om du redan har blekt tänderna en gång innan och vill piffa till dem.

Gratis frakt & leverans nästa arbetsdag

Frakten är gratis och tar 1-2 dagar. Paketet som innehåller din tandblekning är litet och får enkelt plats i brevlådan. Dentaworks har en tydlig FAQ-sektion där det finns guider hur man formar skenan i vatten och hur gelén ska appliceras. Se till att betala med VISA/MasterCard eller Trustly för att slippa fakturaavgift!

Nöjd-Kund-Garanti

Dentaworks får en guldstjärna i kanten för deras Nöjd-Kund-Garanti. Det betyder att du som kund får pengarna tillbaka för produkten om du mot all förmodan inte skulle vara nöjd.

Slutsats & rekommendation av Dentaworks

Dentaworks Startkit gjorde ett enastående resultat under utlovad tid på bloggaren Sofia. Hon kände inte av några ilningar och den var enkel att använda. Webbshop erbjuder allt som en modern butik ska erbjuda idag; gratis frakt, Nöjd-Kund-Garanti och enkla betalningar.

Glöm inte nyhetsbrevet!

Dentaworks Startkit
Dentaworks Startkit

20 ml (räcker till 50 blekningar), svenska instruktioner, 3 tandskenor & tandnyanskarta.

371kr 495kr
image
Skriv upp på nyhetsbrevet