Test av Dentway tandblekning

470 kr
9.5

RESULTAT

10.0/10

GARANTI

10.0/10

TID

9.0/10

PRIS

9.0/10

Kortfattat

  • Snabbt & vitt resultat
  • 3-7 dagars resultat
  • Nöjd Kund Garanti
  • NU: NEDSATT 50%
  • Rabattkod 5%: DENTWAY5YX

Kontakt

Recension av Dentway tandblekning 2019

Är du personen som inte överlever utan morgonkaffet, kvällstet eller de rödvinet på helgen som resulterat i missfärgade tänder, så bör du fortsätta läsa. Här kommer du kunna läsa Vita Tandens test av Dentway och se före & efter bilder.

Dentway grundades 2005 och är ett av nordens största företag inom tandblekning och munvård. De har flera intressanta samarbeten med Pepsodent och SB12 som resulterat i en effektiv formula med en fräsch smak av mint.

Deras största marknad förutom Sverige är grannlandet Norge där Dentway har rungande positiva recensioner av Cosmopolitan och Tara, samt i Sverige av Mama och King.

Innehåll & utbud

Dentway instant white

I recensionen har testpersonerna använt Dentway Starter Kit för 895 kr –  NU NEDSATT 50%

Alla Dentways tandblekningar är fria från peroxider och har en pH-neutral formula. Produkterna är kliniskt testade utan djurförsök och skapar inga ilningar i tänderna.

Genom fler års erfarenhet har de forskat fram en effektiv formula med mintsmak som effektivt bleker missfärgade tänder.

Dentway säljer följande munprodukter:

• Tandblekningar

Blekande tandkrämer

Tuggummin & munskölj

• Elektriska tandborstar

Hur bleker jag tänderna?

Ett Starter Kit från Dentway kostar 895 kr och är enkelt att använda, kladdfritt och bleker tänderna effektivt. Du fyller två tandskenor med blekningsmedel och klämmer ihop tänderna 30-60 minuter. Medlet kommer effektivt åt mellan, bakom och ovan tänderna.

Du ska bleka tänderna på kvällen efter du har borstat tänderna samt bara dricka vatten efteråt. Inget starkt färgat. Upprepa detta minst 7 gånger eller tills du fått önskat resultat.

Före & efter bilder av Dentway Starter Kit

Missfärgade tänder av kaffe

Johan borstade tänderna regelbundet och hade haft tandställning, men blev gula av kaffe. Han använde Dentway Starter Kit sju dagar.

Missfärgade tänder av tobak

Angelica hade fått gula tänder av rökningen och använde tandblekningen 12 dagar (hela förpackningen) för ett vitt resultat

Månadens erbjudande & rabattkod

Begränsat erbjudande från Dentway
Begränsat erbjudande från Dentway
Dentways populära Starter Kit tandblekning är nedsatt 50% samt Vita Tandens exklusiva 5% rabattkod sänker priset till 470 kr. Matcha brännan med vita tänder! Klicka på rabattkoden för att kopiera.
470kr 895kr
image
DENTWAY5YX
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Gratis frakt, garanti & betalning

Frakten är gratis och tar en till två arbetsdagar om du beställer tandblekningen innan 15.00. Paketet som kommer hem till dig får plats i brevlådan i ett vadderat kuvert

Dentway är så pass säkra på ett vitt resultatet att de erjuder sina kunder på en ‘Nöjd-Kund-Garanti’.  Garantin betyder att du kan skicka tillbaka tandblekningen om du inte är nöjd med resultatet och få pengarna tillbaka.

Dentway är certifierade med Trygg E-handel, vilket innebär att du köper av en E-handlare ansluten till Svensk Handel och att du har full ångerrätt.

Trygg E-handels certifiering för ett säkert köp.

Att betala i kassan är enkelt från både mobil och dator. Uppge rabattkod och adress för att checka ut med följande betalalternativ:

• VISA & MasterCard

• Klarna delbetalning

• Pappersfaktura

Använd flera säkra betalningsalternativ antingen från mobilen eller datorn hos Dentway.

Kostnadsfri rådgivning av tandsköterska

Kundtjänsten hos Dentway innefattar mail, telefon och en dedikerad tandsköterska som svarar på dina frågor.

Vi valde att testa deras kostnadsfria rådgivning och kom i kontakt med trevliga Madeleine som är tandsköterska hos Dentway. Vi förklarade att vi var oroliga inför vår första tandblekning och behövde lite hjälp och ett par uppmuntrande ord.

På fem minuter hade den hjälpsamma Madeleine på ett begripligt sätt berättat att vi inte hade något att oroa oss över. Vi möttes inte av en hetsig säljare, utan en trevlig expert som var kunnig och saklig.

Sammanfattning av Dentway Starter Kit

Vi rekommenderar Dentway Starter Kit för dig som har missfärgade tänder av tobak, kaffe eller andra starkt färgade drycker. De håller vad de lover och ger vitare tänder på 10 dagar. Gratis frakt uppbackat med Nöjd-Kund-Garanti gör att du kan känna dig trygg att få ett vitt resultat.

Härmed korar vi Dentway Starter Kit till Vita Tandens bästa tandblekning 2018!

Begränsat erbjudande från Dentway
Begränsat erbjudande från Dentway
Dentways populära Starter Kit tandblekning är nedsatt 50% samt Vita Tandens exklusiva 5% rabattkod sänker priset till 470 kr. Matcha brännan med vita tänder! Klicka på rabattkoden för att kopiera.
470kr 895kr
image
DENTWAY5YX
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0