Recension & test av ShineWhite

ShineWhite

Testa gratis - beställ till ett värde av 1350kr
7.4

Produkt

9.0/10

formula

8.0/10

utbud

4.0/10

kundservice

8.0/10

garantier

8.0/10

Kortfattat

  • Snabbt & vitt resultat
  • Enkel användning & kladdfri
  • Svenska instruktioner
  • Lång hållbarhet
  • Billig

Kontakt

  • Litet utbud

Test av ShineWhite

ShineWhites metod för tandblekning hemma är den bekvämaste bland de tre ledande metoderna för blekning av tänder hemma. ShineWhite använder sig av tandblekningsremsor som du enkelt klistrar på tänderna. Tänk dig en tejpremsa, fast istället för klister är det tandblekningsgel. Du kan enkelt beställa hem ett gratistest och om du är nöjd får du tre stycken tandblekningskit hemskickade för det reducerade priset 898kr (värde 1350).

shinewhite tandblekning stripes

ShineWhite resultat

ShineWhites strips är bland de bästa blekningsremsorna vi har testat på Vita Tanden. De ger ett snabbt resultat och är enkla att använda. De passar väl på tänderna, är enkla att ta bort och passar personer med känsla tänder. Kliniska tester visar på att ShineWhites tandblekningsremsor är nära inpå lika bra som tandbleknings hos tandläkaren, men till ett betydligt lägre pris.

Bloggtest

Den fristående bloggaren Kristina fick testa ShineWhites tandblekning. Denna person har en normal tandhygien och dricker kaffe ett par gånger om dagen – en normal användare av tandblekning.

Efter de första två sittningarna upplevde Kristina ingen större skillnad i vithet. Efter blekning tre och fyra hade nyansen börjat ändras och hon kände fortfarande inte några ilningar eller irritation i tandköttet. Sju tillfällen senare hade tänderna blivit betydligt vitare. När resterande tandblekningsremsor anlänt fortsatte Kristina ytterligare fyra gånger innan hon hade uppnått önskat resultat. Eftersom att de var första gången Kristina blekte tänderna ville hon inte ha supervita tänder, utan valde att lägga sig på en lagomnivå – se före och efter bild.

Resultat

Effekten av stripsen accelereras ju fler gånger du bleker tänderna.  Om du inte rökt i tjugo år och druckit kaffe i trettio som kommer du med största sannorlikhet ha många remsor över. Tänder missfärgas kontinuerligt av det vi stoppar i vår mun och en tandblekning är inte för evigt. Att ShineWhite skickar ett överskott på remsor gör att du kan behålla ditt vita leende en lång tid framöver. De remsor som blir över förvaras bäst i rumstemperatur.

 

Enkelheten med ShineWhite

Kristina upplevde att bleka tänderna med blekningsremsor är mycket bekvämare användning än hon tänkt sig. Hon kunde både prata och dricka under behandlingen, vilket är helt omöjligt med tandskenor. Remsor skapar mindre saliv och glider runt mindre vilket resulterar i att Kristina kunde göra något annat under tiden.

På bara tio dagar hade vår bloggtestare Kristina gått från lätt missfärgade tänder till ett riktigt pangsnyggt leende.

 

instruktioner shinewhite tandblekning

ShineWhites blekningsremsor är mycket enkla att hantera och kladdar inget

 


 

Recension av ShineWhites butik

När man besöker ShineWhite möts man av stilrent designad sajt där man scrollar neråt för att ta del av mer information. ShineWhite marknadsför en produkt och har valt att anpassa sidan och längst ner på sidan presenteras tydligt kontaktuppgifter, villkor och policies.

ShineWhite är ett internationellt företag med hela Skandinavien som marknad. Företaget drivs under namnet Regimen Õu med säte i Tallin. ShineWhite har lång erfarenhet i branschen och tandblekning på nätet är bara en förgrening från deras huvudsakliga verksamhet från tandläkarblekning. ShineWhite marknadsför och säljer sin produkt ShineWhite strip – en blekningsremsa som ger snabbt resultat och är smidig att använda.

shinewhite stripes

Tandblekning gratis från ShineWhite

ShineWhite är idag den enda aktören som man kan prova tandblekning gratis av. Konceptet att beställa en testprodukt på postorder är beprövat sedan länge – men inget som nått tandblekningsbranschen än. ShineWhite erbjuder sina kunder gratis tandblekningsremsor för enbart priset av frakten. ShineWhites strips räcker för en sju-dagars intensivbehandling och kommer garanterat göra dina tänder vitare. Hela erbjudandet är värt närmare 1350kr och räcker för mer än ett års förbrukning. Erbjudandet är uppbyggt på följande sätt:

1. Beställ tandblekningen gratis och betala fraken på 69kr

2. Efter 14 dagar skickas ytterligare två paket blekningsremsor värde 449kr styck

3. Under 2015 skickar ShineWhite med en kundgåva bestående av ett TREDJE paket tandblekning värt 449kr – Kanske något att ge till en kompis i present?

4. Totalt – 1347kr vilket är det absolut bästa priset på marknaden för tandblekning

 

Hur går beställningen till?

Poängen med detta koncept är inte att ge bort tandblekning gratis. ShineWhite är så pass säkra att man kommer bli nöjd med resultat och vilja ha mer – När man beställer första paketet tandblekningsstrips så skriver man automatiskt upp dig på två till paket tandblekning – men lugn detta är inget man behöver betala för.

Nedan har har vi gjort en steg för steg för steg guide hur man; utnyttja hela erbjudandet, prova endast testprodukten och returnera allt.

 

[one_third]

Hela erbjudandet

– Beställ tandblekningremsorna och betala frakten på 69kr

– Blek tänderna i sju dagar och se leendet förbättras

– 14 dagar senare anländer resterande tandblekning

[/one_third]

[one_third]

Testa enbart remsorna

– Beställ tandblekningremsorna och betala frakten på 69kr

– Blek tänderna i sju dagar och se leendet förbättras. Inte nöjd?

– Maila [email protected] och häv ordern

– ShineWhite skickar en faktura på 229kr för testprodukten

[/one_third]

[one_third_last]

Returnera allt

– Beställ tandblekningremsorna och betala frakten på 69kr

– Du testar aldrig produkten

– Maila [email protected] och häv ordern

– Fyll i ShineWhites returblankett och skicka tillbaka produkten i obruten förpackning
[/one_third_last]

 

Betalning och leverans hos ShineWhite

När testperioden är över skickar ShineWhite ut det kompletta erbjudandet med tre stycken tandblekningar. Tillsammans i paketet följer instruktioner på svenska och en faktura med en betalningstid på 14 dagar.

Om du inte vill ha hela erbjudandet så behöver du kontakta ShineWhite skriftligt inom 14 dagar. I testet ovan prövade vi att kontakta supporten och för att häva ordern, vilket gick helt utan problem. Två dagar senare fick vi ett mail som bekräftade att ordern var annullerad och instruktioner hur vi kunde skicka tillbaka tandblekningen.köp tandblekning på nätet

Frakten hos ShineWhite går fort – De skickar produkterna med posten och kom fram efter fyra dagar.

 

Summering av ShineWhite tandblekning

För att knyta ihop säcken är ShineWhite en riktigt bra säljare av tandblekning. Med ett beprövat koncept där du som kund kan testa tandblekningen kostnadsfritt är det ingen som erbjuder idag. Med smidiga remsor och ett tillförlitligt snabbt resultat gör att vi ger ShineWhite tummen upp som ett bra alternativ för tandblekning hemma.

 

shinewhite logo stor