SimpleSmile Tandblekning

Betyg & Test

10

Resultat

10.0/10

Garanti

10.0/10

Pris & Frakt

10.0/10

Kundservice

10.0/10

Kortfattat

 • Billig & Gratis frakt
 • Vitt resultat
 • Naturliga ingredienser
 • Ej djurtestad
 • Nöjd Kundgaranti

Kontakt

Hej! Jag heter Tilde och har missfärgade tänder

En söndagsmorgon i början av sommaren 2018 var det något som gick upp för mig: nu fick det faktiskt vara nog.

Jag var tvungen att inse att tänderna faktiskt hade blivit missfärgade. När jag kollade riktigt nära i spegeln syntes det gult runt tänderna och närmast tandköttet. Slaget om rödvinsnätter och kaffekvällar var över – jag var besegrad.

Utvägen visade sig ligga några googlingar bort. På forumet StyleSearch läste jag en tråd där Vita Tanden sökte fler testpersoner inför deras test av tandblekningar under 2018. Jag komponerade ihop ett meddelande beskrivande ungefär det som nämnts ovan – frestelserna hade vart för många den senaste tiden och jag hade fått gula tänder…

Uppenbarligen tyckte Vita Tanden att jag också hade missfärgade tänder (haha, tack så mycket!) och ungefär en vecka senare landade ett brunt kuvert i brevlådan innehållandes ett startkit från SimpleSmile.

Dag 1 – Time to get started

Dag ett av tandblekningen så skulle jag forma bettskenan efter tänderna. Skenan är gjord av genomskinlig plast ska snabbt ner i varmt vattnet, tas upp och sedan bita tag i. Långsamt kände jag hur tänderna sjönk in i plasten. Smack smack, den sitter riktigt bra.

Efter två vändor i vattnet passade skenan bra nog efter tänderna. Nästa i processen med ett starkit är att applicera väldigt lite av gelen i skenorna och försiktigt placera den igen mot tänderna och bita till försiktigt. Smack smack, en fräsch smak av mint också.

Efter ha sett på ett avsnitt Orange Is The New Black tog jag ut skenorna för att sedan bränna av ett stort leende i spegeln. Något resultat?

Nix.

Tilde o – 1 Vin & Kaffe

Dag 3 – Jag kan se ljuset!

Den första samt andra dagens uteblivna resultat gjorde inte min stridslust mot kaffefläckarna mindre, så det var bara att sätta igång omgång tre. Nu kan det vara så att jag har missat nämna att SimpleSmile rekommenderar att man bleker minst fem dagar eller tills man tycker det är vitt nog. Så jag har fortfarande ett par gånger kvar enligt deras rekommendation… Jag ska ha vitare tänder!

Startkit från SimpleSmile recenseras på Vita Tanden.

Vill du också ha vita tänder som på bilden? Jag blev nöjd efter åtta blekningar med SimpleSmile.

Efter en halvtimma med mobilen samt hela Snapchat uppdaterad om att jag blekte tänderna, så tycktes jag kunna se en liten positiv förändring på tänderna. Det var fortfarande gulfult runt tänderna, men själva tanden tycktes jag se en viss nyansförändring mot det vitare hållet.

Dag 5 – Segerns sötma

Nu var det mer av rutin på kvällen innan jag gick och la mig att bleka tänderna: smeta i lite gel, trycka dit skenan och chilla i 30 minuter. Inte allt för komplicerat.

Resultatet av fem dagars blekning hade börjat ta sig, det var inte bara en liten nyansskillnad på tänderna, utan det gula som var runt hade nu blivit lite vitare. Medans jag stod o log mot spegeln kände jag att en ny typ av smak började sprida sig i munnen. Sköljde jag inte munnen tillräckligt och råkade glömma kvar lite tandblekning? Nej, detta var en annan  smak. Det var en smak av seger…

Tilde 1 – 1 Vin & Kaffe

Dag 8 – Slaget är över

Dag åtta så hade tänderna blivit riktigt snygga. Success! Nu hade missfärgningarna runt om tänderna försvunnit och när jag log så gav hela munnen ett snyggt vitt ljuster både i dagsljus och framför spegeln.

Sammanfattningsvis så gjorde SimpleSmile ett bra jobb och precis det jag strävade efter. Den var enkel att använda och jag kände inte av något obehag i tänderna. Smaken var fräsch av mint och så länge jag inte tog på för mycket gel i skenan så kladdade det inte. Efter mina åtta blekningar så hade jag ungefär hälften av gelen kvar, vilket jag anser är bra värde för pengarna.

Rekommenderas starkt av mig!

Simplesmile före och efter

 

Tidsbegränsat erbjudande i mars
Tidsbegränsat erbjudande i mars

Tidsbegränsad kampanj på Simple Smiles bästsäljande Startkit! Få 10% procent rabatt med Vita Tandens unika rabattkod. Klicka för att kopiera.

360kr 399kr
image
vitatanden10
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

 


 

Vita Tanden recenserar SimpleSmile

SimpleSmile startades 2011 och säljer tandblekningar i hela Europa med fokus på Sverige och Norge. Idag kan man köpa tandblekningar i skönhetsbutiker, tandhygienister och på nätet. Ingredienserna i tandblekningsgelen är helt naturliga och ofarliga samt testas inte på djur. Det krävs ungefär 10 stycken tillfällen att bleka en person som röker och dricker färgade drycker.

Frakten är gratis och i webbshoppen säljer SimpleSmile två olika typer av tandblekning:

 • Startkit med bettskena och gel
 • Tandblekningspenna

Startkit eller penna – vilken tandblekning ska jag välja?

Både SimpleSmiles startkit och en tandblekningspenna är helt naturliga och bleker tänderna på ett skonsamt sätt.

En tandblekningspenna är bra för dig som redan blekt tänderna innan, men vill förbättra vissa specifika tänder. Pennan fungerar precis som ett nagellack där du enkelt målar där du vill bleka. Pennans koncentration av blekmedel är även snäppet högre än startkittet.

Tidsbegränsat erbjudande i mars
Tidsbegränsat erbjudande i mars

Tidsbegränsad kampanj på Simple Smiles effektiva tandblekningspenna. Få 10% procent rabatt med Vita Tandens unika rabattkod. Klicka för att kopiera.

266kr 295kr
image
vitatanden10
Expired

Ett startkit är att föredra för dig som inte blekt tänderna innan. Startkit är bra därför att skenorna är applicerade tajt mot tänderna ger en mycket grundligare blekning och kommer åt överallt runt om tänderna.

Tidsbegränsat erbjudande i mars
Tidsbegränsat erbjudande i mars

Tidsbegränsad kampanj på Simple Smiles bästsäljande Startkit! Få 10% procent rabatt med Vita Tandens unika rabattkod. Klicka för att kopiera.

360kr 399kr
image
vitatanden10
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0

Gratis frakt och 100% Nöjd Kundgaranti

Frakten är helt gratis hos SimpleSmile och tar en arbetsdag att komma fram om du beställer innan klockan 15. Det finns flera smidiga betalningar med tillgång att checka ut direkt:

 • VISA
 • MasterCard
 • Direktbetalning med bank
 • Klarna faktura – möjlighet att dela upp din betalning

Nöjd Kundgaranti hos SimpleSmile innebär att du kan skicka tillbaka varan om du inte är nöjd. Deras tandblekning fungerar även för rökare och snusare, vilket är något som går att läsa i deras FAQ sektion. Beroende på hur missfärgade dina tänder är kan det ta upp till 10 blekningar innan du ser ett tillfredsställande resultat, men att man kan kontakta deras kundtjänst om man är osäker på resultatet.

Vi tog skepnaden av en potentiell kund som inte var nöjd och mailade SimpleSmiles kundtjänst. Samma kväll fick vi ett par rekommendationer om att pröva att inte äta någon stark mat eller dricka något färgat fyra timmar efter tandblekningen. Om det inte funkade så skulle vi bli ersatta.

Slutsats

Sammanfattningsvis är SimpleSmile en effektiv och pålitlig tandblekning. Produkterna är helt naturliga och rår sig även på missfärgningar av rökning. Baserat på Tildes test av SimpleSmiles Startkit och vår kontakt med deras kundtjänst så känner vi oss trygga i att kunna rekommendera deras tandblekning.

SimpleSmile tar därför hem 10/10 i vårt bäst i test!

Tidsbegränsat erbjudande i mars
Tidsbegränsat erbjudande i mars

Tidsbegränsad kampanj på Simple Smiles bästsäljande Startkit! Få 10% procent rabatt med Vita Tandens unika rabattkod. Klicka för att kopiera.

360kr 399kr
image
vitatanden10
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0