Test & recension av Swiss Clinic

Swiss Clinic Whitening System

Swiss Clinic Whitening System
8.6

Resultat

9.0/10

Garantier

8.0/10

Enkelhet

10.0/10

Frakt & Betalning

8.0/10

Utbud

8.0/10

Kortfattat

  • Snyggt vitt resultat
  • Peroxidfri
  • Inga djurtest
  • Gratis frakt

Kontakt

Recension av Swiss Clinics tandblekning

Swiss Clinic har blekt missfärgade tandrader till vita leenden sedan 2011. Tandblekningen är framtagen av tandläkare i Schweiz och följer alla regler för tandblekning och kosmetik inom EU. Nedan presenterar vi Swiss Clinics olika produkter och låter bloggaren Gaudelope testa Swiss Clinic Whitening System. Se före & efter bild samt hör henne berätta!

Utbud av tandblekningar

Test av Swiss Clinics tandblekning Whitening System med före & efter bilder.

Swiss Whitening System

Swiss Clinics populära tandblekning ‘Whitening System’ är ett såkallat ”Startkit” som består av två bettskener där du applicerar tandblekningsgel.

Vi rekommenderar att du använder ett Startkit om du inte blekt tänderna innan. Tandblekningen kommer effektiv åt runt, bakom och på tänderna. Varje behandling tar mellan 30-60 minuter, ger inga biverkningar och har en smak av mint.

  • Swiss Whitening System 590 kr – Swiss Whitening är den vanligaste tandblekningen. Tre tandskenor, 10 ml tandblekningsgel och en förvaringsbox för skenorna. Snabbt och långvarigt resultat.
  • Swiss Beauty Kit 990 kr – Ett specialerbjudande innehållandes Swiss Whitening tandblekning och det populära ögonfransserumet Swiss Eyelash Enhance Serum. Ett mycket bra pris för två effektiva produkter (värt 1140 kr).
  • Swiss Whitening Pen 395 kr – Tandblekningspenna som utgick ur sortimentet 2017
Swiss Whitening

Köp Swiss Clinics tandblekning Swiss Whitening och få vitare tänder på sju dagar. En professionell och säker tandblekning helt utan biverkningar.

590 kr

 

Guadelope testar Swiss Whitening System – före & efter bild

Vi lät DJn och musikbloggaren Guadelope 27 år testa Swiss Whitening System. När Guadelope inte producerar musik är hon troligtvis i gymmet – hon är en stor träningsentusiast och har många vänner som har blekt tänderna innan. Guadelope besökte tandläkaren för cirka ett år sen och har inga synliga lagningar.

När jag blev tillfrågad att testa Swiss Whitening tvekade jag aldrig. Jag har en kompis som använt Swiss Clincs Skin Roller för sina pubertala problem och var mycket nöjd med resultatet, säger Guadelope. Att bleka tänderna hade jag tänkt på länge men aldrig slagit slag i saken, fortsätter hon.

Paketet innehöll utöver tandblekningen även instruktioner på svenska. Genom att koka upp vatten och snabbt sänka ner bettskenan kunde jag enkelt forma den i munnen. Första blekningen sattes igång med stor förväntan. Skulle det svida, ila eller kladda?

Efter ett avsnitt av Orange is The New Black kände jag inte det minsta obehag, men kunde inte heller se något resultat, berättar Guadelope.

Varken storrökare eller kaffedrickare

Jag har aldrig rökt och dricker endast någon kaffe i veckan, men tänderna har ändå tappat lite av sin lyster. Syftet att bleka tänderna är inte att tänderna ska vara en del av de blinkande inredningen när jag dj:ar. Jag vill nå en lagom diskret vitnyans som varar länge, säger Guadelope.

Vid blekningsdag tre och fyra började det verkligen hända grejer. Vid tillfälle tre märkte jag att nyansen på tänderna gått mot en vitare. Efter blekning fyra kunde jag även se missfärgningarna runt tänderna börja blekna, fortsätter Gaudelope.

Så hur blev resultatet?

Efter två avsnitt av Orange Is The New Black samt ett par blogginlägg senare kände jag mig nöjd. Allt som allt tog det mig sju blekningar på nio dagar. Jag råkade missa att bleka under några stressiga dagar, men tyckte det funkade riktigt bra ändå.

Jag har fått betydligt vitare tänder och dessutom verkar jag ha en stor del kvar av gelen. Det blir att spara på och användas vid ett senare tillfälle!

shinewhite tandblekning före och efter

Före & efter bild när Guadelope blekte tänderna med Swiss Clinic Whitening System

Swiss Whitening

Köp Swiss Clinics tandblekning Swiss Whitening och få vitare tänder på sju dagar. En professionell och säker tandblekning helt utan biverkningar.

590 kr

 


 

Information om Swiss Clinics butik

Swiss Clinic grundades 2011 och har sedan dess hjälpt närmare 300,000 nöjda kunder med både vitare tänder och bättre hud. Genom ett smart franchisesystem når Swiss ut till 11 länder i Europa och fortsätter att expandera. Swiss Clinics nyckel till framgång hos samtliga produkter är att de genomgår kliniska studier för att bevisa att de verkligen fungerar  – både för snabbt resultat och på lång sikt.

På Swiss Clinics väldesignade sajt möts man av ett seriöst intryck. De skyltar tydligt med sina garantier, betalningsalternativ och kundrecensioner. Alla produkter har långa och tydliga instruktioner på svenska, samt recensioner av kunder som handlat inna.. men har ändå bland marknadens största utbud av tandblekningar till ett riktigt bra pris.

Pernilla Wahlgren & Swiss Clinic

Utbud av fler produkter

Tandblekning är bara en del av hela deras sortiment, men är ensamma inom tandblekningsbranschen att garantera att blekningen håller i flera år. Swiss Clinic målsättning med sina tandblekningar är att ge kunden makt över sin egen skönhet och möjligheten att skapa resultat som varar länge. De försöker placera sig i segmentet mellan smink som är högst temporärt – till skönhetsingrepp som är permanenta.

Swiss Clinic’s största område är dock inom hudvård. De säljer allt från organiska krämer till skin rollers för att ta bort acne ärr. Du finner även produkter inom diet, ögon och hår segmentet. En rekommendation är att skriva upp sig på deras nyhetsbrev så får du rabatterade kampanjer på deras populäraste kampanjer, exempelvis en Skin Roller + Eye Lash Serum som gör dina ögonfransar extra långa.

Inga av Swiss Clinics produkter testas på djur.

Garantier hos Swiss Clinic

Swiss Clinics lyckade koncept med utveckling av produkter i Schweiz gör att de kan garantera sina kunder en resultatsgaranti – Swiss Quality. Är du inte nöjd med resultet av Swiss Whitening kan du returnera tandblekningen och bli fullt ersatt.

Samtliga skönhetsprodukter är framtagna efter rådande EU-regler och har genomgått kliniska studier för att bevisa att de verkligen ger de resultat som är utlovade.Trygg e-handel logo vitatanden

Något vi på Vita Tanden har poängterat flera gånger är vikten av en E-handels certifiering när man handlar på nätet. Som konsument behöver man ett pålitligt skydd om man anser sig vilseledd av marknadsföringen eller är missnöjd med produkten. Swiss Clinic är certifierade med Trygg E-handel vilket är Sveriges vanligaste konsumentskydd online. Swiss Clinic är certifierade sedan 2014 och har sedan dess inte fått ett endaste klagomål . Symbolen hittar du högst upp på sidan.

Köp & betalning

Frakten hos Swiss Clinic är gratis och man kan alltid luta sig tillbaka mot Trygg E-handel och distanshandelslagen. Alla varor beställda innan klockan 11.00 skickas samma dag med posten och levereras 1-2 dagar senare.

Det finns en smart funktion där man kan registrera sig på Swiss Clinics hemsida. När du är inloggad kan du bevaka nya produkter, lämna omdömen och beställa presentkort.

Swiss Clinic har flera olika betalningsalternativ och samarbetar med DIBS säkra betalningslösning. Alla transaktioner är krypterade för högsta säkerhet och inga uppgifter lämnas ut till tredje part. Du kan välja bland flera betalningsalternativ:

  • Kortbetalning – Mastercard & VISA
  • Klarna Faktura – Delbetala fakturan upp till 24 månader
  • PayPal – Betala direkt med ditt PayPalkonto

Swiss Clinic kundservice & ångerrätt

Vi provade att kontakta Swiss Clinics kundservice för några frågor om tandblekning. Vi möttes av en telefonist som svarade trevligt på våra frågor. Swiss har även en utförlig fråge & svar –sektion på sin hemsida – om man fortfarande har frågor kan man maila kundtjänsten med svar inom 24 timmar.

Eftersom alla köp lyder under distanshandelslagen har man alltid rätt att ångra sitt köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller förutsatt att man skickar tillbaka produkten i ett oskadat skick och Swiss ersätter alla kostnader inklusive frakten.

Summering av Swiss Clinic

Sammanfattningsvis får Swiss Clinic ett högt betyg – både för sin tandblekning och själva köpet. Swiss Whitening är en smidig och prisvärd tandblekning som garanterar bra resultat. En peroxidfri formula, långvariga resultat och bra konsumentskydd gör att Vita Tanden starkt rekommenderar Swiss Clinic för att bleka tänderna!

Swiss Whitening

Köp Swiss Clinics tandblekning Swiss Whitening och få vitare tänder på sju dagar. En professionell och säker tandblekning helt utan biverkningar.

590 kr
Vita Tanden