Test & recension av Swiss Clinic

Swiss Clinic Whitening System

9.2

Resultat

10.0/10

Garantier

10.0/10

Enkelhet

10.0/10

Frakt & Betalning

8.0/10

Utbud

8.0/10

Kortfattat

  • Speciellt framtagen av tandläkare
  • Vita tänder på 3 till 7 dagar
  • Skonsam för emalj och tandkött
  • 45 minuter behandling
  • Gratis frakt

Kontakt

Recension av Whitening System för hemmabruk

Swiss Clinic har blekt missfärgade tänder till vita leenden sedan 2011. Tandblekningen är framtagen av tandläkare i Schweiz och följer alla regler för tandblekning och kosmetik inom EU.

Vi lät DJn och musikbloggaren Guadelope 27 år testa Swiss Clinics populäraste tandblekning ‘Whitening System’. Nedanför kan du se före & efter bilder på resultatet.

När Guadelope inte producerar musik är hon med största sannorlikhet i gymmet då hon är en stor träningsentusiast. Senast Guadelope besökte tandläkaren för en rutinkoll var för cirka ett år sen och har inga synliga lagningar.

Guadelope testar Whitening System

Guadelope har testat Swiss Clincis populäraste tandblekning Whitening System - se före och efter bilder.

Bild tagen innan jag testade Swiss Clinics populäraste tandblekning Whitening System.

Det tog mig ett tag att förstå att mina tänder hade blivit missfärgade. Det var sommaren 2017 när jag var i Frankrike och fått en snygg solbränna som jag upptäckte att mina tänder knappts syntes i kontrast till brännan. En kompis la upp en bild på Facebook från en utekväll och.. Ja, mitt annars stora leende smälte väl ihop med min bränna istället för att glänsa vitt som mina kompisars gjorde.

Detta höll  inte och när jag kom hem så gjorde jag ett par sökningar på Google blev jag en del av Vita Tandens testpanel!

Here we go – usch o tvi för missfärgade tänder!

Super Spring Sale 2019
Super Spring Sale 2019

Swiss Clinics populäraste tandblekning - blek tänderna effektivt, säkert och billigt på sju dagar.

490kr 590kr
image
5 days left

Ibland blir det ett glas rödvin eller två…

Jag har aldrig rökt men dricker ett par kaffe om dagen och något glas eller två under helgen. Så att tänderna har tappat sin lyster var väl egentligen inte så konstigt.

Syftet med att bleka tänderna är inte att tänderna ska vara en del av de blinkande inredningen när jag dj:ar. Jag vill bara få tillbaka det vita leende jag en gång hade, inte se ut som en halvgalen Hollywoodfru.

Jag blekte tänderna varje kväll i fem dagar i sträck (mån-fredag sedan ett uppehåll på lördagen) för att sedan följa upp med två dagar till.

Innan varje tillfälle borstade jag tänderna med en eltandborste och vanlig tandkräm från Pepsodent.

Dag ett och efter första blekningstillfället kunde jag inte se någon skillnad, vilket kanske inte är så konstigt. Instruktionerna säger att man ska använda tandblekningen 45 minuter om dagen i 7 dagar.

Dag tre och fyra hade tänderna blivit vitare! Efter blekning tre kunde jag se att missfärgningarna runt tänderna börja blekna.

Vid tillfälle fyra märkte jag att nyansen på tänderna gått mot en vitare. Jag var på helt rätt väg!

Före och efter bilder på resultatet

Guadelope har testat Swiss Whitening - läs hennes recenion här.

Mitt resultat efter sju dagars användning av Whitening System från Swiss Clinic.

Allt som allt tog det mig sju tillfällen på åtta dagar att bli av med mina missfärgade tänder.

Under perioden slutade jag att dricka kaffe, men råkade fuska med några drinkar på lördagen. Inget rödvin visserligen, men men…

Sammanfattningsvis är jag riktigt nöjd med resultatet, framförallt när jag mäter mellan före och efter bilderna, som är tagna i mitt badrum med vanlig badrumsbelysning. Jag kände inget obehag i tänderna medan, eller efter jag blekte och de svenska instruktionerna var enkla att följa.

Jag kan rekommendera Swiss Clinics tandblekning till alla som har missfärgade tänder!

Lycka till!

Super Spring Sale 2019
Super Spring Sale 2019

Swiss Clinics populäraste tandblekning - blek tänderna effektivt, säkert och billigt på sju dagar.

490kr 590kr
image
5 days left

 


 

Information om Swiss Clinic

Sedna 2011 har Swiss Clinic hjälpt närmare 400,000 nöjda kunder med både vitare tänder och bättre hud. Genom ett smart franchisesystem når Swiss ut till 11 länder i Europa och fortsätter att expandera.

Swiss Clinics nyckel till framgång hos samtliga produkter är att de genomgår kliniska studier för att bevisa att de verkligen fungerar  – både för snabbt resultat och på lång sikt.

På Swiss Clinics väldesignade sajt möts man av ett seriöst intryck. De skyltar tydligt med sina garantier, betalningsalternativ och kundrecensioner. Alla produkter har långa och tydliga instruktioner på svenska, samt recensioner av kunder som handlat innan.

Utbud av tandblekningar & andra skönhetsprodukter

Swiss Clinics tandblekning innehåller en rekommenderad gräns av peroxider (0.1%) och är samma typ som används av tandläkare.

Swiss Clinics tandblekning Whitening System är ett komplett startkit som består av två bettskener som du formar efter dina tänder och sedan applicerar gel i skenan.

Tandblekningen kommer effektiv åt runt, bakom och på tänderna. Varje behandling tar mellan 30-60 minuter, ger inga biverkningar och har en smak av mint.

  • Swiss Whitening System 590 kr – Swiss Whitening är deras populäraste tandblekningen med tvåtandskenor, 9 ml tandblekningsgel och en förvaringsbox. Långvarigt resultat upp till 2 år.
  • Swiss Beauty Kit 990 kr – Ett specialerbjudande innehållandes Swiss Whitening tandblekning och det populära ögonfransserumet Swiss Eyelash Enhance Serum. Ett mycket bra pris för två effektiva produkter (värde 1140 kr).

Tandblekning är bara en del av hela Swiss Clinics sortiment, men de är ensamma inom branschen att garantera att tandblekningen håller i flera år. Swiss Clinic målsättning med sina produkter är att ge kunden makt över sin egen skönhet och möjligheten att skapa resultat som varar länge.

De vill positionera sig i segmentet mellan smink som är högst temporärt – till skönhetsingrepp som är permanenta – men betydligt billigare.

Swiss Clinic’s största område är dock inom hudvård. De säljer allt från organiska krämer till skin rollers som tar bort ärr från acne. De har även produkter inom diet, ögon och hår segmentet. En rekommendation är att skriva upp sig på deras nyhetsbrev så får du rabatterade kampanjer på deras populäraste kampanjer.

Inga av Swiss Clinics produkter är testade på djur och de är medlemmar hos PETA (People for the Ethical Treatment of Animals).

Swiss Quality: 100% nöjd kund garanti

Swiss Clinics lyckade koncept med utveckling av produkter i Schweiz gör att de kan garantera sina kunder en resultatsgaranti – Swiss Quality.

Är du inte nöjd med resultet av Swiss Whitening kan du returnera tandblekningen och bli fullt ersatt.

Samtliga skönhetsprodukter är framtagna efter rådande EU-regler och har genomgått kliniska studier för att bevisa att de verkligen ger de resultat som är utlovade.Trygg e-handel logo vitatanden

Något vi på Vita Tanden har poängterat flera gånger är vikten av en E-handels certifiering när man handlar på nätet.

Som konsument behöver man ett pålitligt skydd om man anser sig vilseledd av marknadsföringen eller är missnöjd med produkten. Swiss Clinic är certifierade med Trygg E-handel vilket är Sveriges vanligaste konsumentskydd online.

Swiss Clinic är certifierade sedan 2014 och har sedan dess inte fått ett endaste klagomål. Symbolen hittar du högst upp deras hemsida.

Köp & betalning

Frakten hos Swiss Clinic är gratis och man kan alltid luta sig tillbaka mot Trygg E-handel och distanshandelslagen. Alla varor beställda innan klockan 11.00 skickas samma dag med posten och levereras 1-2 dagar senare.

Det finns en smart funktion där man kan registrera sig på Swiss Clinics hemsida. När du är inloggad kan du bevaka nya produkter, lämna omdömen och beställa presentkort.

Swiss Clinic har flera olika betalningsalternativ och samarbetar med DIBS säkra betalningslösning. Alla transaktioner är krypterade för högsta säkerhet och inga uppgifter lämnas ut till tredje part.

Du kan välja bland flera betalningsalternativ och enkelt checka ut i kassan med mobilen:

  • Kortbetalning – Mastercard & VISA
  • Klarna Faktura – Delbetala fakturan upp till 24 månader
  • PayPal – Betala direkt med ditt PayPalkonto

Kundservice & ångerrätt

Vi provade att kontakta Swiss Clinics kundservice för några frågor om tandblekning. Vi möttes av en telefonist som svarade trevligt på våra frågor. Swiss har även en utförlig fråge & svar –sektion på sin hemsida.

Eftersom alla köp lyder under distanshandelslagen har man alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar. Ångerrätten gäller förutsatt att man skickar tillbaka produkten i ett oskadat skick och Swiss ersätter produktens värde.

Sammanfattning av Swiss Clinic

På Vita Tanden testar vi regelbundet tandblekningar. Sammanfattningsvis är Swiss Clinic en mycket bra tandblekning, speciellt då resultatet håller sig längst av alla tandblekningar vi testat. Swiss Clinic’s Whitening System får därför 9.2 i betyg.

Med ett långvarigt resultat och bra konsumentskydd gör att Vita Tanden starkt rekommenderar Swiss Clinic för att bleka tänderna. Klicka under för att gå till deras hemsida föra att läsa mer och köpa produkten.

Super Spring Sale 2019
Super Spring Sale 2019

Swiss Clinics populäraste tandblekning - blek tänderna effektivt, säkert och billigt på sju dagar.

490kr 590kr
image
5 days left