Johanna Testar Dentway Start

Tandläkarstudenten som prövade att bleka tänderna hemma

Vi kom i kontakt med 23-åriga Johanna som pluggar till att bli tandläkare. Hon har prövat Dentways Startkit och berättar om det under.

Jag tycker det är riktigt roligt att skriva ett blogginlägg för Vita Tanden då jag normalt sett så skriver om studievägen för att bli tandläkare på bloggen Bernhardtsson. När jag blev tillfrågadag om att medverka och testa en tandblekning från Dentway blev jag riktigt glad. Det är skönt att få ett avbrott mellan studierna och skriva om något annat än karies och käkbenets uppbyggnad. Jag har faktiskt blekt tänderna innan när jag var 20 och då jag fick ett presentkort i födelsedagspresent. Då var det på en klinik i Stockholm för 3500 och jag skulle komma tillbaka två gånger. Först för att gjuta en skena och sedan bli strålad med en bleklampa.

Däremot när det gick upp för mig att det lilla paketet som kom på posten kunde användas i sängen var den första tanken: Perfekt. Efter första kvällen så vände o vred jag i spegeln men märkte ingen skillnad. Kväll två fortsatter med mungymnastik mot ljuset för att se något. Och visst hade det börjat hända nåt, första resultatet hade nu ändrat nyansen mot det vita och bollen var satt i rullning. Tandblekningenskrämen smakade mint vilket inte var allt för taskigt och skenorna satt bra i munnen.

Totalt blekte jag sju gånger innan jag blev helt nöjd. Jag lyckades bli av med det gula men vill samtidigt inte har det för vitt och dessutom fick jag över en del.  Egentligen borde man sluta dricka kaffe för att det ska bli helt enligt anvisningarna, men de som känner mig vet att jag inte startar dagen utan kaffe. That’s it. Dessutom har jag druckit ett par koppar genom dagarna och så några hit eller dit kan inte skada.. Sen rekommenderar visserligen Dentway att man bara ska ha blekningen inne i 20 minuter, men det är ju knappast så att jag pausar ett 30 min avsnitt av Parks and Recreation (helt galen serie som jag kan rekommendera) för att skölja ut min mintkaramell. Det är bara att ställa sig i kö Dentway.

Recension av Dentway

Läs en recension om Dentways Startkit och deras White Stripes, två produkter som enkelt bleker tänderna vita. Vi tipsar om hur du finner det bästa priset.

Ett lyckat resultat

Det var helt klart enklare, mer bekvämt och minst lika vitt som att gå till tandläkaren som att bli av med missfärgningarna hemma. Hos tandläkarenvar jag dessutom tvungen att springa tillbaka ytterligare en gång för att en återuppföljning. Visserligen något bra, men inte inte helt nödvändigt om man ofta besöker tandläkaren ändå. Vissa personer är riktigt rädda och klarar inte ens av miljön tandläkare vistas i. Nä, där måste jag känna att vi har blivit omsprungna av tekniken. Vi tandläkare får helt enkelt fokusera på kariologi och dontologi. Tack Vita Tanden!

Dentways populäraste tandblekning nedsatt 50% - spara 400 kr + 5% rabattkod

Dentways startkit med bettskena och blekningsgel tar effektivt bort missfärgningar och gör tänderna vita. Nedsatt från 895 kr till 495 kr och gratis frakt! Klicka på rabattkoden för att kopiera den.

495 kr 895 kr
DENTWAY5YX

Vita Tanden