NyheterPopulära artiklar

Johanna testar Dentway Starter Kit

Tandläkarstudenten som prövade att bleka tänderna hemma

Vi kom i kontakt med 23-åriga Johanna som pluggar till att bli tandläkare. Hon har prövat Dentways Startkit och berättar om det under.

Jag tycker det är riktigt roligt att skriva ett blogginlägg för Vita Tanden då jag normalt sett så skriver om studievägen för att bli tandläkare på bloggen Bernhardtsson. När jag blev tillfrågad om att medverka och testa en tandblekning från Dentway blev jag riktigt glad. Det är skönt att få ett avbrott mellan studierna och skriva om något annat än karies och käkbenets uppbyggnad.

Jag har faktiskt blekt tänderna innan när jag var 20 och då jag fick ett presentkort i födelsedagspresent. Då var det på en klinik i Stockholm för 3500 kr och jag skulle komma tillbaka två gånger. Först för att gjuta en skena och sedan bli strålad med en bleklampa.

Däremot när det gick upp för mig att det lilla paketet från Dentway som kom på posten kunde användas i sängen var den första tanken: Perfekt. Efter första kvällen så vände o vred jag i spegeln men märkte ingen skillnad. Kväll två fortsatter med mungymnastik mot ljuset för att se något. Och visst hade det börjat hända nåt, första resultatet hade nu ändrat nyansen mot det vita och bollen var satt i rullning. Tandblekningskrämen smakade mint vilket inte var allt för taskigt och skenorna satt bra i munnen.

Totalt blekte jag åtta gånger innan jag blev helt nöjd

Jag lyckades bli av med det gula men vill samtidigt inte har det för vitt och dessutom fick jag över en del.  Egentligen borde man sluta dricka kaffe för att det ska bli helt enligt anvisningarna, men de som känner mig vet att jag inte startar dagen utan kaffe. That’s it. Dessutom har jag druckit ett par koppar genom dagarna och så några hit eller dit kan inte skada..

Sen rekommenderar visserligen Dentway att man bara ska ha blekningen inne i 20 minuter, men det är ju knappast så att jag pausar ett 30 min avsnitt av Parks and Recreation (helt galen serie som jag kan rekommendera).

Ett lyckat resultat med Dentway

Det var helt klart enklare, mer bekvämt och minst lika vitt som att gå till tandläkaren som att bli av med missfärgningarna hemma. Hos tandläkarenvar jag dessutom tvungen att springa tillbaka ytterligare en gång för att en återuppföljning. Visserligen något bra, men inte inte helt nödvändigt om man ofta besöker tandläkaren ändå. Vissa personer är riktigt rädda och klarar inte ens av miljön tandläkare vistas i. Nä, där måste jag känna att vi har blivit omsprungna av tekniken. Vi tandläkare får helt enkelt fokusera på kariologi och dontologi istället!

Tack Vita Tanden!

Dentway Starter Kit är en mycket omtyckt tandblekning i Sverige, Norge och även vinnare av vårt tandblekningstest. Läs under vad Cosmopolitan och flera bloggare har att säga, samt missa inte deras tidsbegränsade erbjudande!

Recension av Dentway Start Kit
Recension av Dentway Start Kit

Vita Tanden har testat Dentways populära tandblekning för 895 kr nu nedsatt till 470 kr. Vi är mycket nöjda och tagit före & efter bilder.

470kr 895kr
image
DENTWAY5YX
Expired

”Samma resultat som efter en dyr behandling hos tandläkaren.”
CosmopolitanCosmopolitan

”Slår rekord i enkelhet och ger faktiskt resultat!”
MamaMama

”Jag rekommenderar alla som söker en effektiv och superbra tandblekning att testa Dentway :D”
Andrea BadendyckAndrea Badendyck

”Det ger i vart fall resultat! Och tänk på det, jag rekommenderar aldrig produkter jag inte är nöjd med!”
Glenn HenriksonGlenn Henrikson

”Eftersom att jag snusar så har jag inte lust att det ska synas på tänderna och den enklaste och bästa sättet är därför bleka tänderna lite då och då. Jag har använt Dentways tandblekning i åtta dagar och är riktigt nöjd! Jag har provat tandblekning av kompisar innan och tyckte inte det gjorde någon större skillnad.”
Bjørn-ErikBjørn-Erik

Tidsbegränsat erbjudande i maj
Tidsbegränsat erbjudande i maj

Dentways populära Starter Kit tandblekning är nedsatt 50% samt Vita Tandens exklusiva 5% rabattkod sänker priset till 470 kr. Klicka på rabattkoden för att kopiera.

470kr 895kr
image
DENTWAY5YX
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0