BeConfidentInformationNyheter

Tandblekning med Beconfident vs. tandläkaren

Tandblekning hemma vs. tandläkaren år 2015

Rökaren Rickard får tillbaka sitt leende efter 15 års rökning och Elin matchar bara med vita tänder på Tinder.

Vad är din anledning till att bleka tänderna?

Fördelarna att bleka tänderna hemma är många jämfört med att gå till en tandläkare – Det är billigare, snabbare och du kan bleka när det passar dig. Det är inte billigt hos tandläkaren för en tandblekning där priset börjar på 3000 kronor.

Genom att bleka tänderna hemma kan du välja mer komfortabla miljöer än en obehagligt upplyst tandläkarstol – Exempelvis framför TVn tillsammans med din favoritserie. Det är även Du som kontrollerar hur pass vita du vill att tänderna ska bli. Tandblekning hemma är en process och man behöver bara bleka ett par gånger innan man uppnått önskat resultat.

Test av tandblekning på Vita Tanden

Tandblekning hemma blir bara mer och mer populärt. Efter att sociala medier som Instagram, Facebook och Pinterest blommat ut senaste åren har trenden med hemmatandblekning följt efter. Det vanligaste sättet att marknadsföra tandblekning är genom att låta olika kändisar eller bloggare testa produkten åt de olika aktörerna.

På Vita Tanden kontaktar vi olika återförsäljarna och testar deras produkter. Testpersonerna vi kontaktar är inte påverkade och tjänar inget själva på att skriva gott om tandblekningen. Vita Tanden startades för att vara en transparent guide till tandblekning och vi har ett strikt urval av testpersoner.

Beconfidents tandblekning

be confident med svensk tandblekning

Svenska Beconfident använder sig av sin egna formula till blekningsgelen, vilket vi på Vita Tanden ser som en mycket positiv faktor. Det finns vissa aktörer på marknaden som köper in stora partier, sätter sitt eget varumärke och säljer med flera 100% marginal.

Genom att utveckla sin egen formula kan Beconfident garantera att inga förbjudna ämnen finns i gelen, stor produktkännedom och ett gott tecken på att tandblekningen verkligen fungerar. För vem gräver ner flera miljoner i utvecklingskostnad och sedan blir det ett halvdassigt resultat…?

Rökare och trendsättare har testat Beconfident

Vi har låtit två personer testa Beconfidents startkit och båda resultaten blev enastående.

Den första personen var Rickard (före efter bild) – En klassisk svensk kille som rökt halva livet och tappat sitt vita leende.

Den andra var Elin, som på ett humoristisk sätt berättar om när och varför hon bleker tänderna med Beconfident och hur det påverkar sina Tinder-matchar. Du kan även läsa vår långa recension av deras hemsida, kundservice och betalning här.

Om du redan är säker på att du vill bli av med dina missfärgade tänder så rekommenderar vi att du köper Beconfidents Start Kit. Det bleker dina tänder snyggt vita på ungefär en vecka och helt utan biverkningar.

Kickstarta hösten med ett tidsbegränsat erbjudande!
Kickstarta hösten med ett tidsbegränsat erbjudande!

Beconfident Start Kit tandblekning med mintsmak som ger vitare tänder på 10 dagar. Unik rabattkod för Vita Tanden, klicka för att kopiera.

378kr 399kr
vitatanden10
Expired

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0